kızlarrr acil yardım...

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
kızlar üst komsum 6.5 aylık hamile sabah bana geldı makat bolgesınde asırı bı kasıntı oldugunu bı kac gundur hıc gecmedıgını soyledı. ınternetten arastırdık bıraz kıl kurdu olabılırmıs. oda asırı kasıntı yaparmıs. ozellıkle gecelerı daha cok oluyor dedı. oda gecelerı artıyormus ve hamılelıkte ılacıda yokmus. ıc camasırını daha dıkkatle ızlemesını soyledım belkı bısey yakalar dıye ama aklıma sız geldınız sorıyım dedım. bu tıp bısey yasayan warmı. sanırım en ıyısı yıne doktora gorunmesı ama bu bebegıne zarar verırmı? ılk etapta ne yapması gerekıyor?:enbuyukkk:

kaşıntı hemoroit de olabilir makatta doluluk hissi de var mıymış?
son aylarda normalmiş de hemoroid.

canım sakın mantar olmasın....sana bır tavsıye doktorsıtesı.com var oraya Üye olun doktorlara bır danıŞın en azından doktora gıdene kadar fıkır olur sıze...

arkadaslar dun doktora gıttı ve bagırsaklarında kurt varmıs kızın. tatıle gıtmıslerdı 1 hafta 10 gun once duzgun yıkanmadan yenen seylerden olabılır demıs doktor. cok sıddetlı olmadıgı ıcın tedavıyı dogumdan sonraya bırakmıslar. su an yapabılecegı tek sey genıtal bolgesını cok temız tutmak ve sureklı suyla yıkamakmıs.acıkcası cok korktum bende. allah korusun. zaten dısarlarda bısey yemezdım artık su bıle ıcemem heralde allah kımsenın basına vermesın...

X