• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr acil yardım bir sorum var:(

alnaok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
111
0
26
Diyarbakır
kızlar öncelikle merhaba ben 24 yaşında 5 aylık evliyim. bu ay rahatsızlandım doktora gittim serum takmadan bir test yaptı ve sonuç 10.5 çıktı. Hamilesin dedi ve çok şasırdık (sevindikte) 2 gün sonra tekrar ölçelim dedi. 2 gün sonra tekrar ölçüldüğünde 1.63 çıktı. yani değilmişim. bu nasıl oluyor ya biri bana bi cevap versin. neye göre düşüyor bu değer ????? şimdiden hepinze teşekkürlerrrr.

şöyle açıklamaya çalışayım erken dönemde test yapıldığı için tespit edilebilmiş yoksa sen sıradan bi adet gecikmesi sanacaktın normalde 10 gibi bi değere hemen hamilesin denemez daha fazla yükselmeden. buna kimyasal gebelik de deniliyor mekanizma erken dönemde bi döllenme olup tutunamadan yok olması gibi birşey aslında bunu çok kişi yaşıyor ancak sıradan adet gecikmesi gibi değerlendiriliyor sadece çok erken test yapanlar (senin gibi tesadüf) ya da tüp bebek tedavisi gibi tam sınır günlerde bakıldığında öğreniliyor geçmiş olsun umarımifade edebilmişimdir ama doktorun daha net anlatacaktır

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim gerçekten kafamdaki soru işaretlerini giderebildim sayılır. doktorum saolsun kazuletin tekiydi şaşkınlıktan da ben pek bişey soramadım. tekrar teşekkürler

Back