kızlarrr aciillllll "anestezik farkındalık""

delikafaduldenkafamçokkarıştı hiç sorma bu gidişle öyle olacak...:)) Aman Allah hepimize sağlık versinde...:))
Bu arada Allahtan oğlum benim gibi yaramaz olmadı ...Kolumda tığ bile kırmıştım haa..:)))

Ayyyyyyyyyyyy Size baya baya BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.Neyseki burnunuz için şuanki halinizden memnunsunuz.Çok güzel.

sanırım benim ağrı eşiğim çok yüksek(çok düşükmü denir yoksa) bende hiç ağrı olmadı nedense.....uyudum uyandım :) Aynaya koştum ...uzun ucu kaybolmuştu...ilk an aklımda kalanlar sadece bunlar...birde 20 dk da bir uygulanan buzla uyanıp hemen uykuya dalışlarım....

Ameliyat sonrasında narkozdan uyanış şekli kişinin bünyesine,yapısına bağlı tamam ama da peki ya ameliyattan sonraki ağrı neye bağlı.Kimi hiç ağrı olmadı diyo,kimi ise çok ağrılı uyandım.Buda mı bünyeye-yapıya bağlı yoksa doktorun eline mi?

Bende ameliyata girerken doktora Anestezi filmini izledim hee öle bişi olmayacak dimi demiştim.
Bide üstüne benim ameliyatım Lcoal+Sedasyon oldu
hastaneden cıktık eve geldik
ve sabah oldu
ben ancak uyandım :)
daha doğrusu kendime geldim

ben de narkoz almaktan korkuyorum özellikle de uyanamama korkusu uykum da ağırdır acaba bu ihtimali daha da arttırır mı. Bir de sonrası cekilen agrılar ve sislikler de war :sinifsinif:

Bende ameliyata girerken doktora Anestezi filmini izledim hee öle bişi olmayacak dimi demiştim.
Bide üstüne benim ameliyatım Lcoal+Sedasyon oldu
hastaneden cıktık eve geldik
ve sabah oldu
ben ancak uyandım :)
daha doğrusu kendime geldim
özge lokal+sedasyon nasıl oluyor.sen neresini yaptırdın burnunun

Ameliyat sonrasında narkozdan uyanış şekli kişinin bünyesine,yapısına bağlı tamam ama da peki ya ameliyattan sonraki ağrı neye bağlı.Kimi hiç ağrı olmadı diyo,kimi ise çok ağrılı uyandım.Buda mı bünyeye-yapıya bağlı yoksa doktorun eline mi?

Bence en çok bünyeye bağlı..Çünkü aynı dr. a ameliyat olduk ama özge nin ağrısı var...Bende bir an bile ağrı olmadı...Sadece şişliğe bağlı baskı hissi vardı....

Ehi ehehe sıcaktan galiba Gökçe dicektim özge demişim pardon :))

Evet,Can'lı bi doktora olduğunuzu hatırlıyo gibiydim;ama özge diyince galiba yanılıyorum ben dedim:)
Sonra sizin Gökçeyle karıştırdığınızı anladım:):):)
Sıcaktan sıcaktan.Neyseki bizim Çukurova,Adanamız şu saatlerde baya bi esiyo:)

Evet,Can'lı bi doktora olduğunuzu hatırlıyo gibiydim;ama özge diyince galiba yanılıyorum ben dedim:)
Sonra sizin Gökçeyle karıştırdığınızı anladım:):):)
Sıcaktan sıcaktan.Neyseki bizim Çukurova,Adanamız şu saatlerde baya bi esiyo:)

Ah ne güzel...İzmir yanıyor....Bu arada bende o taraflardanım...23 yıl oldu geleli ama...:) Memleket Hatay..:)

ben de narkoz almaktan korkuyorum özellikle de uyanamama korkusu uykum da ağırdır acaba bu ihtimali daha da arttırır mı. Bir de sonrası cekilen agrılar ve sislikler de war :sinifsinif:

Bence hiç alakası yok canım....Benim normalde uykum çok hafif...Uykuyuda hiç sevmem..Ama narkoz sonrası mışıl mışıl 24 saat kadar uyuyabiliyorum...:))) Ağrı falan herkeste olmuyor..Zaten olsada en fazla 2-3 gün....Sonuçta hedeflediğin buruna kavuştuğun anda hepside unutulup gidiyor zaten....En güzeli bunları kafaya takmamak...:)

Ah ne güzel...İzmir yanıyor....Bu arada bende o taraflardanım...23 yıl oldu geleli ama...:) Memleket Hatay..:)

OOOOO 23yıl olmuşsa geleli,sizin bu taraflık bi şeyiniz kalmamış:) Siz İzmirli olmuşsunuz bence;çünkü 35yaşında olduğunuzu farz edersek bu tarafa dair 12yıllık bi yaşanmışlık var.23>12 olduğuna göre siz izmirlisiniz:):):)
Tabi şaka bi tarafada insanın özünü,geçmişini,aslını unutmaması,sahip çıkması güzel.Memnun oldum aslen Güneyli,Akdenizli olmanızdan:)

Ya ben ameliyat sirasinda bazi sesleri duydum buna eminim mesela "ateli ver" diye ses duydum baska seyler de onlari hatirlamiyorum ama. Size de oldu mu?

X