Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadan da şanslıysan ne diyelim nasip kısmet artıkın
olabilir yaa 700 de 1 çok yüksk ama artık saatler kaldıııııııı bunu düsünmek için çok geç umarım öyle bisey olmazzz
Oranlara inanma bence o kadar, demirden korksak trene binmezdik zemuszemus coook guzel olcak burunlarimiz onu dusun :)) ben de pazartesi ameliyat oluyorum cok stresliydim ama yerini su an rahatliga birakti :)) cikan sesleri duysam da sorun degil :))
ameliyatt oldumm bugün 2. günümm .. yüzümm sistii... ve ağrım çok... hiç bisey göremiyorum yeni burnm hakkımda fikrim yok.. uyudm uyandım hala hiç bisey hatırlamıyorumm...
ameliyatt oldumm bugün 2. günümm .. yüzümm sistii... ve ağrım çok... hiç bisey göremiyorum yeni burnm hakkımda fikrim yok.. uyudm uyandım hala hiç bisey hatırlamıyorumm...
hayatım boyunca 20den fazla kez anastezi aldım..20 desek 35 de 1 e çıkar ihtimal...:) Üstelik oğlumun doğumu ve burun ameliyatımı saymazsak pekde iç açıcı konular değildi :))
Yanılmıyorsam yarın ameliyat olacaktın..Boşver böyle düşünceleri at kafandan.... Güzel şeyler düşün....Altı üstü uyuyup uyanacaksın..Her gece yaptığın gibi.....
Kalktığında hayatında yepyeni bir sayfa başlıyacak...Aynaya her baktığında daha keyifli olacaksın...Hata işi şımarıklığa vurup eski halleri unutup yeni burnuşunda kusurlar arıyacaksın..
Ben yeniden valizimi toplamaya dönüyorum....Uçak yolculuğunda risk nedir :)) Yarın 2 adet yapacağımda .)))
İkimizde yarını sağlıkla atlatcaz inşalah....İyi düşün iyi olsunn....Her şey gönlüne göre olsun sağlıkla keyifle mutlulukla dolu bir ömür geçir burnuşunla...Şimdiden geçmiş olsun......a.s.Fotoğraflarını bekliyorum...vereliniortak
20defadan fazla mı :1shok::1shok:ANAM GIII M JACSON GİBİ BAGIMLISI OLMA SAKIN aLLAH MUHAFAZA NE KADAR ŞAHANE UYUTUYO DİYEEE