- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 27
-
- Konu Sahibi melegimm34
Valla ben bugün 9. dersimi aldım başlarda iyiydim hiç istop ettirmedim ama bugün ettirdim arabayı titrettim bilmiyorum git gide kötü oldum sen 2 deysen daha yolun varKızlar ilk sınavdan geçtim su an direksiyon için eğitim alıyorum daha bugün 2.Günüm fakat çok acemiyim daha inde hiç kullanmadım ve korkuyorum park edemiyorum vs. Çok korkuyorum yaşında 18 olduğu için tereddüt var bir de stop edin de direk birakiyolar .
Evet bugün de 3. alcam inşallah geçeriz su sınavdan . Park nasıl seninValla ben bugün 9. dersimi aldım başlarda iyiydim hiç istop ettirmedim ama bugün ettirdim arabayı titrettim bilmiyorum git gide kötü oldum sen 2 deysen daha yolun var
Anladım canım inşallah geçerizBana duba arasına park göstermediler sadece arka arka gelip durdup ama tabi virajlı yerden
İnşallah canımAnladım canım inşallah geçeriz
Bende sabah yazılcam. Direksiyonu değilde normal yazılı sınavı napıcam yani biraz korkuyorum geçemezsem diye nasıl sınava çalışmalıyım sizce ?Kızlar ilk sınavdan geçtim su an direksiyon için eğitim alıyorum daha bugün 2.Günüm fakat çok acemiyim daha inde hiç kullanmadım ve korkuyorum park edemiyorum vs. Çok korkuyorum yaşında 18 olduğu için tereddüt var bir de stop edin de direk birakiyolar .
Canım yazılı sınav için hiç korkmana gerek yok , derslerine git kaçırma . Bir de çıkmış soruları çöz hepsini ben hiç çalışmadım sadece çıkmış soruları çözdüm ve fazlasıyla geçtim barajı.Bende sabah yazılcam. Direksiyonu değilde normal yazılı sınavı napıcam yani biraz korkuyorum geçemezsem diye nasıl sınava çalışmalıyım sizce ?
Camim sen toplamda kaç gün ve kaç saat ders aldın ?="Rookiee, post: 43282346, member: 480731"]İnşallah canım
bende öyle yapıyorum 43 doğrum var çok haklısın sorular tekrarlanıyor bayaCanım yazılı sınav için hiç korkmana gerek yok , derslerine git kaçırma . Bir de çıkmış soruları çöz hepsini ben hiç çalışmadım sadece çıkmış soruları çözdüm ve fazlasıyla geçtim barajı.
Aynen öyle hep belirli soruları soruyorlar , ilkyardimi 2 3 kere oku , motor için arabada belirli parçalar var araba göstergeleri var onları bil trafik işaretleri ve kurallarına çalış derslerine de gittin mi yanlış bile çıkarman zorbende öyle yapıyorum 43 doğrum var çok haklısın sorular tekrarlanıyor baya
Sürdükçe alışıyor insan canım , çok da zevkli bir şeyDevamlı sür ..
Korkma!
Cesur Ve dikkatli ol ..
Başarılar. .