kizlarr

melegimm34

B:68 H:57
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
667
1.357
27
Kızlar ilk sınavdan geçtim su an direksiyon için eğitim alıyorum daha bugün 2.Günüm fakat çok acemiyim daha inde hiç kullanmadım ve korkuyorum park edemiyorum vs. Çok korkuyorum yaşında 18 olduğu için tereddüt var bir de stop edin de direk birakiyolar .

Kızlar ilk sınavdan geçtim su an direksiyon için eğitim alıyorum daha bugün 2.Günüm fakat çok acemiyim daha inde hiç kullanmadım ve korkuyorum park edemiyorum vs. Çok korkuyorum yaşında 18 olduğu için tereddüt var bir de stop edin de direk birakiyolar .
Valla ben bugün 9. dersimi aldım başlarda iyiydim hiç istop ettirmedim ama bugün ettirdim arabayı titrettim bilmiyorum git gide kötü oldum sen 2 deysen daha yolun var

Bana duba arasına park göstermediler sadece arka arka gelip durdup ama tabi virajlı yerden

Bende sabah yazılcam. Direksiyonu değilde normal yazılı sınavı napıcam yani biraz korkuyorum geçemezsem diye nasıl sınava çalışmalıyım sizce ?

Bende sabah yazılcam. Direksiyonu değilde normal yazılı sınavı napıcam yani biraz korkuyorum geçemezsem diye nasıl sınava çalışmalıyım sizce ?
Canım yazılı sınav için hiç korkmana gerek yok , derslerine git kaçırma . Bir de çıkmış soruları çöz hepsini ben hiç çalışmadım sadece çıkmış soruları çözdüm ve fazlasıyla geçtim barajı.

Canım yazılı sınav için hiç korkmana gerek yok , derslerine git kaçırma . Bir de çıkmış soruları çöz hepsini ben hiç çalışmadım sadece çıkmış soruları çözdüm ve fazlasıyla geçtim barajı.
bende öyle yapıyorum 43 doğrum var çok haklısın sorular tekrarlanıyor baya

bende öyle yapıyorum 43 doğrum var çok haklısın sorular tekrarlanıyor baya
Aynen öyle hep belirli soruları soruyorlar , ilkyardimi 2 3 kere oku , motor için arabada belirli parçalar var araba göstergeleri var onları bil trafik işaretleri ve kurallarına çalış derslerine de gittin mi yanlış bile çıkarman zor

X