kızlarr yeni üyeyim tecrübeleriniz lazım en acilinden :)

dygmtl

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
453
183
18
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ovulasyon testi sipariş ettim yardımınıza ihtiyacım var net bir sonuc almak için nasıl kullanmam gerek ve bu testi kullanıp sonuc alanınız var mı acaba çoookk tesekkur ederim ilginize şimdiden :) insallah kasım ayı bebişimizin geleceği aydır :)

gece gece manyakmıyım ben burda yumurtlama soruyorum dıyorum kendı kendıme ama emınım benım gb olanlar var aranızda hadi benim konuya bi el atın da bu ay tutturalım bebişimizi:)

Canim eger yeteri kadar ovu testi siparis verdysen 29 gunde bi adet goruyorsan 10. Gun basla yapmaya bnce ve bat tarihin gelene denk yap zaten 14 15inci gun tutturursun o net iki kirmiziyi gorunce catliyo yumurta o gunleri degerlendir silik olana kadar sabah ilk idrarla yapma yanlis sonuc verir ve hep ayni saatlerde yapmaya calis ustunede saat ve tarihi yaz senin icin iyi olur bide testi yapmadan once 2 saate yakin sivi almamaya calis umarim isine yarr

canım ilk cevap veren sensın cok tesekkurler ya :) ben bi düşük yasadım şimdi esımle bebek yapmaya karar verdık Allah izin verırse. suan adet dönemim aslında cok erken geldı gebelık belırtılerı vardı meger yumurtlamayı kacırmısız erken oldum bugun de sıparıs verdık 2güne gelırse hemen baslamak ıstıyorum sen kullandın mı acaba sonuc aldın mı yanı gebelık varmı :)

Bat gunune kadar yap dedigim yakalayamazsan kirmizi cizgiyi o zamn yap gec yumurtlayabilirsin cnm

Bat gunune kadar yap dedigim yakalayamazsan kirmizi cizgiyi o zamn yap gec yumurtlayabilirsin cnm
acaba forumda bu testlerı kullanarak hamıle kalan oldu mu ya bu ay cok umutluyduk ama yumurtlama erken olmus benm denk getıremedık ya

rica ederim uzuldm cnm senn icin insallah hyrli bebislerin olsun...Bnm kullandgmda 5 tane vardi .alesef o gunler takvime gore yumurtlama donemimdi ama o 5 gun yumurtlamadm bnim tahminim adete 4 gun kala falan yumurtladim hissettim cunku belirtileri vardi adet gunum kanda negatif cikti ama hala adet olmadim 5 gun gecti testi 1 kacgun sonra tekrarlicm cnm gec dollenme olayi olabilir ki ins oyledr

insallah ya ben yumurtlama oldu tutmustur dıye bi daha denemedım bıraktım calısmaları ins senın tutmustur da burda duyarım hamile haberını :) 5 gün gecıkme super bence :)

Ovulasyon testleri ile istenmeyen batlara geri sayim diye bi sayfa var oraya git isin uzmani orda mutlska yardm ederler

insallah ya ben yumurtlama oldu tutmustur dıye bi daha denemedım bıraktım calısmaları ins senın tutmustur da burda duyarım hamile haberını :) 5 gün gecıkme super bence :)
Insallah gulum ya hepimizin olsun insallah

Insallah gulum ya hepimizin olsun insallah
benım bat 17 ekımdı ama erken geldı belkı yerlesme kanamasıdır dedım ama ertesı gün malesef regl oldugunu öğrendım bu ay cok heveslıydık esımle kesın oldu dedık ama ılk denemeydı bızım bu ay tutar ins cok sıkıntılı dönemler ya beklemek :)

Insallah olur cnm dua edicm sana

Bende ovulasyon testi kullandim. Troid ameliyatindan sonra adetim duzensizlesmisti. Hamilelik planlamistik. Yumurtlama var mi diye kan testi yaptirdim. Evdede kendim ovulasyon testi ile takip ettim. Cizgi takibi hosuma gitmemisti. Koyu cikti ayni mi diye. Daha once kullanmistim. Digital ovulasyon testi aldim. Gulen yuz cikiyor yumurtlama olunca. O ay hamile kaldim. Hamileligimide adetime bir hafta kala belkide on gun ovulasyon testiyle ogrendim

süper canım ya ben onu duymadım hiç bununla deneyelım bı bakalım :) senın adına çok sevındım ya kac haftalıksın

Dogum yaptim cnm. Oglumun 9. Ayı bitti. İnsallah Allah bu güzel duyguyu sana da nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin
aminnn insallah canım 3 yıllık evlıyız bi düşük yaptım ilk yılda sonra ara verdık düşünmemiştik ama artık ıkımızde cok istiyoruz demkkı zamanı gelmiş:)

kızlaarrr çok acil bi bakarmısınz ya adetime 7 gün var ve bugun kasık agrısıyla pembe bi kanamam oldu en az 28 günde adet olurum hıc erken gelnmez sizce hamılelık belırtısı olabilir mi ya böyle bısey yasayan var aranızda

normade 11 kasımda olmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…