acaba forumda bu testlerı kullanarak hamıle kalan oldu mu ya bu ay cok umutluyduk ama yumurtlama erken olmus benm denk getıremedık yaBat gunune kadar yap dedigim yakalayamazsan kirmizi cizgiyi o zamn yap gec yumurtlayabilirsin cnm
rica ederim uzuldm cnm senn icin insallah hyrli bebislerin olsun...Bnm kullandgmda 5 tane vardi .alesef o gunler takvime gore yumurtlama donemimdi ama o 5 gun yumurtlamadm bnim tahminim adete 4 gun kala falan yumurtladim hissettim cunku belirtileri vardi adet gunum kanda negatif cikti ama hala adet olmadim 5 gun gecti testi 1 kacgun sonra tekrarlicm cnm gec dollenme olayi olabilir ki ins oyledrcanım ilk cevap veren sensın cok tesekkurler ya :) ben bi düşük yasadım şimdi esımle bebek yapmaya karar verdık Allah izin verırse. suan adet dönemim aslında cok erken geldı gebelık belırtılerı vardı meger yumurtlamayı kacırmısız erken oldum bugun de sıparıs verdık 2güne gelırse hemen baslamak ıstıyorum sen kullandın mı acaba sonuc aldın mı yanı gebelık varmı :)
insallah ya ben yumurtlama oldu tutmustur dıye bi daha denemedım bıraktım calısmaları ins senın tutmustur da burda duyarım hamile haberını :) 5 gün gecıkme super bence :)rica ederim uzuldm cnm senn icin insallah hyrli bebislerin olsun...Bnm kullandgmda 5 tane vardi .alesef o gunler takvime gore yumurtlama donemimdi ama o 5 gun yumurtlamadm bnim tahminim adete 4 gun kala falan yumurtladim hissettim cunku belirtileri vardi adet gunum kanda negatif cikti ama hala adet olmadim 5 gun gecti testi 1 kacgun sonra tekrarlicm cnm gec dollenme olayi olabilir ki ins oyledr
Insallah gulum ya hepimizin olsun insallahinsallah ya ben yumurtlama oldu tutmustur dıye bi daha denemedım bıraktım calısmaları ins senın tutmustur da burda duyarım hamile haberını :) 5 gün gecıkme super bence :)
benım bat 17 ekımdı ama erken geldı belkı yerlesme kanamasıdır dedım ama ertesı gün malesef regl oldugunu öğrendım bu ay cok heveslıydık esımle kesın oldu dedık ama ılk denemeydı bızım bu ay tutar ins cok sıkıntılı dönemler ya beklemek :)Insallah gulum ya hepimizin olsun insallah
nası buluyoruz kı sayfaları ben daha yenıyım ya :)Ovulasyon testleri ile istenmeyen batlara geri sayim diye bi sayfa var oraya git isin uzmani orda mutlska yardm ederler
süper canım ya ben onu duymadım hiç bununla deneyelım bı bakalım :) senın adına çok sevındım ya kac haftalıksınBende ovulasyon testi kullandim. Troid ameliyatindan sonra adetim duzensizlesmisti. Hamilelik planlamistik. Yumurtlama var mi diye kan testi yaptirdim. Evdede kendim ovulasyon testi ile takip ettim. Cizgi takibi hosuma gitmemisti. Koyu cikti ayni mi diye. Daha once kullanmistim. Digital ovulasyon testi aldim. Gulen yuz cikiyor yumurtlama olunca. O ay hamile kaldim. Hamileligimide adetime bir hafta kala belkide on gun ovulasyon testiyle ogrendim
Dogum yaptim cnm. Oglumun 9. Ayı bitti. İnsallah Allah bu güzel duyguyu sana da nasip eder. İsteyen herkese nasip etsinsüper canım ya ben onu duymadım hiç bununla deneyelım bı bakalım :) senın adına çok sevındım ya kac haftalıksın
aminnn insallah canım 3 yıllık evlıyız bi düşük yaptım ilk yılda sonra ara verdık düşünmemiştik ama artık ıkımızde cok istiyoruz demkkı zamanı gelmiş:)Dogum yaptim cnm. Oglumun 9. Ayı bitti. İnsallah Allah bu güzel duyguyu sana da nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin
normade 11 kasımda olmam gerekkızlaarrr çok acil bi bakarmısınz ya adetime 7 gün var ve bugun kasık agrısıyla pembe bi kanamam oldu en az 28 günde adet olurum hıc erken gelnmez sizce hamılelık belırtısı olabilir mi ya böyle bısey yasayan var aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?