Kızlarr yardımmmm

Ddmddmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
15
4
1
36
Merhaba kızlar.2 yıllik ewliyim.bebiş istiyoruz ama sanirim bi kac engelimiz war.uzun sure sacma sapan aciklamalar yapan doktorlar disinda bi dr bulamamistim kendime.sonunda buldum.neyse.3 ay once adetimde uzun sure gecikme oldu gec dollenme olabilir diye progestan kullanip bekledim bu esnada doktorum sag yumurtaligimda 4cm lik bi kist oldugunu buyuk ihtimalle adet kaniyla birlikte akip gidecegini soyledi. Bunu iliski esnasinda falan zaten anladim. Adetim duzene girdi.bugun kist kontrolu ve rahim filmi sevki icin tekrar doktora gittim.ancak dr 15 dk resmen hem ultrs. Hemde alttan muayne etti.konusmamiz aynen soyle.yumurtaliginda 2 tane kist gozukuyor iyi gozukmuyolar.adet agrin kasik agrin nasil baska bi tur agri hissediyomusun dedi adetimine kasik agrimida cok siddetli hissediyorum . Cukulata kistide olabilir gebeligini bu engelliyor olabilir.Pazartesi gunu kan aldiracksin sonucuna bakacaz ama pek iyi gormuyorum moralini bozma tahlil sonucunda herseyi daha net konusuruz dedi ve ben aptala bagladim soru dahi soramadim.nedir simdi bu

Ca diye bi test var canım onda bakılıyo. Korkmana gerek yok. İlaçla eritililebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…