kızlarr yardımmm !! düğünüm için parfüm arıyorum

Canım bu arada benim sevgilim Chanel Chance'ı Coco Mademoiselleden daha çok beğeniyor. Hatta en sevdiğim parfümüm ne dediğimde direk Chance diyor. Bir deneyin isterseniz Chance'i.
cidden mii tamam canım onunla beraber denemem lazım alıyorum sonra eh işte diye bi yorum yapıyo sinir oluyorum
teşekkür ederim

Ben en başta chance demiştim.. Mademoiselle den daha hafif bi koku.. Nekadar birbirlerini andırsalarda chance çok farklı bir kokuyo dönüşüyor.. Bana göre chance daha güzel tabi ki bence de kuzum birde chance'a bak.. :))

tamam canım daha hafif bi kokuysa beğenebilir belki
mademoiselle yi geçen gün sıkmıştım bana çok kadınsı bi koku dedi arkadaşım yaşına uymamış dedi moralim bozuldu

tamam canım daha hafif bi kokuysa beğenebilir belki
mademoiselle yi geçen gün sıkmıştım bana çok kadınsı bi koku dedi arkadaşım yaşına uymamış dedi moralim bozuldu
Mademoiselle de genellikle karakterle bağdaştırıyorlar kadındı bi duruşun varsa cidden bu parfümle çok ilgi çekici biri olabilirsin.. ama öbür türlü her kişiye karaktere uyabilen bir koku değil o yüzden özel günlerin tercihi olmalı mademoiselle.. Ama chance dan yana için rahat olsun her koşulda kullanabileceğin klas şık asil kalıcı çekici bir kokudur canım benim

canım öyle güzel anlatıyosunki hemen koşup alasım geliyo

Bir şey diyim mi Chance benim de en sevdiğim ikinci parfümüm.. Yani Mademoiselle den daha çok seviyorum onu. Sıktıktan 1 saat sonraki kokusu varya EFSANE.

Bir şey diyim mi Chance benim de en sevdiğim ikinci parfümüm.. Yani Mademoiselle den daha çok seviyorum onu. Sıktıktan 1 saat sonraki kokusu varya EFSANE.
Bencede.. :) gercekten tatifi zor bir kokuya donusuyo birde bu parfumu surada cok guzel anlatmislar kokuyu bilen bilmeyen bu yaziyi okusa asik olur bu parfume itiraf ediyim bende bu yaziyi okuduktan sonra daha bi sevdim chance'i hala daha seviyorum esimin en cok sevdigi kokum budur.. :))

Perfumerist Chanel Chance diye yazinca ilk listede blog sayfasi cikiyo hemen okumanizi tavsiye ediyorum.. :))

burberry body derim... ben düğünümde onu kullanmıştım hem çok farklı hem de kalıcı bir koku... denemeni tavsiye ederim..

thierry mugler ALIEN diyorum. açıkçası diğerleri evet çok güzeller ama her yerde her an duyulan kokular bence.

burberry the beat tek geçerim :) ben kullanıyorum yarım şişe vardı bıraktım düğün günü boca edicem hepsini üzerime hahaha :)

chance, ben cok sevıyorum ama bı yerde erkeksi bır koku demısler kızlar siz ce öyle mı, ben anlamadım algı farkı mı yoksa doğru mu bazı kokular erkeksi gıbı..

bu arada düğün parfümü için flora by guccı kalıcı olmasa da yakısır sanki

Evet ilk sıkıldığında o maskülenliği bende hissediyorum.
Ama koku oturduktan sonra bence erkeksilik gidiyor..

Evet bebişim ilk başta cidden hafiften erkeksi maskulen bi koku geliyor insanın burnuna ama koku oturdukça kadınsı bi kokuya dönüşüyo.. hafiften maskulen bi havası var yani erkeksi.. bence erkekler de bu yüzden beğeniyorlar bu kokuyu.. çünkü benim eşim kadın parfümlerinin çoğunu sıradan basit buluyor..ama chance dan çok etkileniyo the beat mesela oda hafiften maskulen bir kokuyu anımsatıyor bunuda beğeniyor ama chance kadar değil :))

evet kuzum ve kalıcı bır koku cıdden karakterli)) bazen bir kokuyu begenınce dıyorum kucuk bı eksıklık var sankı dıye..amor amor kokusunu cok severım ama gercekten dogru dıyorlar hafıf bır bayıklık var ama taklitlerınde o yok şişesi bırebır olan bır parfum aldım uzerınde amour yazıyor onu sıkıyorum hem kremsı hem pudramsı hemde şeftalı mandalın kokulu bırsey oluyor..
burberry klasık de oye..bu ıkısıne benzeyen parfum bulmalıyım

Chance çok kalıcı yaa erkeklerden çok bence kokudan anlayan kadınlar arasındada çok dikkat çekiyor.. Aylar önce chance sıktığımda bi otele (isim vermiyim) arkadaşımın nışan davetine gitmiştim orda çok şık giyimli kadınlarla tanışmıştım parfümümün adını sormuşlardı.. Hatta eşim bile kaliteli insan kaliteli kokuyu farkeder demişti.. Cidden chance hiç bir parfüme benzemiyor çok farklı bir havası var.. :)) Yani chance sıkıpta pazara, markete gidilmez şeftali diyince tresor geliyor yavrum aklıma inan ki elma diyince de dkny be delicious elma-gül karışımı.. tresor de şeftali-gül karışımı..

dkny be delicious dün inan eve gelıyorum yolda aksamın olmuş saat 11 en az 3 kişi bundan kokuyor..yazlık elma gıbı ama demek kı kısın da sıkılıyor..bır de cogu bırbırıne benzıyor bunların ralp,paris hılton vb. güzel de ben ıddıalı koku sevdıgımden oda kokusu olarak daha ıyı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…