Canimciklarim Benim Regl Günüm 5 Gün Geçti Test Yaptim Pozitif çikti. Henüz Doktor Gitmedim Biraz Daha Geçsi Zaman Diye Ama çok Sikitili ünler Geçiriyorum Daha 3 Aylik Evliyim Ve Gelecege Dar Planlarim Vardi Aslinda Hamile Almadan önce Anne Olmayi çok Istiyordum şid Niye Böyle Oldum Anlamiyorum. Beegime Bunu Hissttirdigim Içnde üzülüyorum Ama Ayni Zamanda Bu Mide Bulantilarida Beni öldürüyor Ya Bana Akil Verin Lütfendurumum Normalmi[/QUOTE
canım öncelikle seni tebrik ediyorum, allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin, allah sana bu güzelliği nasıp etmiş, senin yerinde olmayı isteyen çok kişi var burada, hem planlar yapacaklar hiç bitmiyo, bir senelik evli bile olsan yine aynı şeyi düşünecektin eminim, bence bebek hiçbirşeye engeldeğil yapmak istediklerini yapabilirsin, onunda planlarına dağil edebilirsin bence dahada keyifli olur, hem dur bakalım bi dr git onun küçüçük kalbinin nasıl çarptığını bi gör işte o an herşey bitiyo dünyada aranıza eşinde dahil hiçbirşey giremicek buna emin ol canım, benimde 3ay boyunca bulantılarım bitmedi ama olsun o oradaya gerisi boş