Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel dikim gelinlik hürrem model bindalı aksesuarlar ve kuaför 2.000 anlaşıldı ben halen ne yapacağıma karar veremedim ((
özel dikim gelinlik hürrem model bindalı aksesuarlar ve kuaför 2.000 anlaşıldı ben halen ne yapacağıma karar veremedim ((
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim...fazla araştrma yapmadım fiyat konusunda gelinlik olsun kınada giycegım kıyafet olsun araştrdım ama fiyatta pek sorgulamadım onun için sordumm..genelde gidiyoruz begenıyorz fiyata gelınce yaparz bişeyler diyolar buradan uyguna diktiremezsiniz diyolar yani acaba gerçekten doğrumu benım gibi bu hazrılıkları yapanlar nekadr ücret ayırıyor diye merak ettim :)
Valla canm super uygun bence. Umarm guzel dikerler de icine siner. Icine sinmeyen her yerine mudahale et yani cekinmeden ozel dikimse kafanda simdiden bi model belirle en guzeli. Fiyat cok iyi ins her seyin guzel olur.
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim...fazla araştrma yapmadım fiyat konusunda gelinlik olsun kınada giycegım kıyafet olsun araştrdım ama fiyatta pek sorgulamadım onun için sordumm..genelde gidiyoruz begenıyorz fiyata gelınce yaparz bişeyler diyolar buradan uyguna diktiremezsiniz diyolar yani acaba gerçekten doğrumu benım gibi bu hazrılıkları yapanlar nekadr ücret ayırıyor diye merak ettim :)
Normal bence en güzelini yapmışsın bende gelinliğimi çiçek duak 1000 e diktirdim
ayakkabm 50 lirydı
kuaförüm 700 bindallımda özel dikim 350ydi kendi tasarımımdı hatta
ben akılsızdiyrm öyle 3000 5000e gelinlk diktirenlere
aynenn canım katılıyorum bencede yazık o kadar paralar vermeleri gerçi tercih meselesi... herkes mutlu bir şekilde gelinliğini giyer inşallah :)...
Valla tercih filan anlamam milyoner de olsan giydiğin saat belli :) gereksiz çok para
Normal bence en güzelini yapmışsın bende gelinliğimi çiçek duak 1000 e diktirdim
ayakkabm 50 lirydı
kuaförüm 700 bindallımda özel dikim 350ydi kendi tasarımımdı hatta
ben akılsızdiyrm öyle 3000 5000e gelinlk diktirenlere
aynenn canım katılıyorum bencede yazık o kadar paralar vermeleri gerçi tercih meselesi... herkes mutlu bir şekilde gelinliğini giyer inşallah :)...
Daha once cevap yazdigm bi konu oldugu icn tesadufen gordm de yani insanlari bu sekilde yargilamanz ilginc geldi dogrusu...
Ha gelinligimi illa pahali diktireyim diye ugrasmadm ama begendigm modellern kendi sahibi yerler hep cok pahaliydi gene en uygunu buydu, istedigim modeli de her moda evine diktiremem ben mesela cidden tercih meselesi.. Hatta resmen ugrastm daha uygun bulaym ama olmadi 4 bine gelinligim dikiliyor duvak kese eldiven disinda hic bi sey de dahil degil.. Ancak ben konu sahibi arkadasa demistm mutlulukla giyersn ins icine sinsin hala da gecerli yani kimseyi butcesiyle yargilamadm yargilayani da anlamadm simdiye kadr kalite sevmek suc olmasa gerek.
Ha bunun yaninda mesela bindalli 400 ayakkabisi 90 taci 45
Gelinlik ayakkabisi 200
Kuafor 500
Gelin taci 120
Yani onemli olan begenmem pahali ucuz ayrimi yapmam zevkime ve kalitesine bakarm insanlari etiketlemenizi hic hos bulmadigimi belirtmek istedm sadece.
Daha once cevap yazdigm bi konu oldugu icn tesadufen gordm de yani insanlari bu sekilde yargilamanz ilginc geldi dogrusu...
Ha gelinligimi illa pahali diktireyim diye ugrasmadm ama begendigm modellern kendi sahibi yerler hep cok pahaliydi gene en uygunu buydu, istedigim modeli de her moda evine diktiremem ben mesela cidden tercih meselesi.. Hatta resmen ugrastm daha uygun bulaym ama olmadi 4 bine gelinligim dikiliyor duvak kese eldiven disinda hic bi sey de dahil degil.. Ancak ben konu sahibi arkadasa demistm mutlulukla giyersn ins icine sinsin hala da gecerli yani kimseyi butcesiyle yargilamadm yargilayani da anlamadm simdiye kadr kalite sevmek suc olmasa gerek.
Ha bunun yaninda mesela bindalli 400 ayakkabisi 90 taci 45
Gelinlik ayakkabisi 200
Kuafor 500
Gelin taci 120
Yani onemli olan begenmem pahali ucuz ayrimi yapmam zevkime ve kalitesine bakarm insanlari etiketlemenizi hic hos bulmadigimi belirtmek istedm sadece.
konu açtımm fakat ben demedim ki pahalı ucuz sadece miktar konusunda bilgi almak istedim...gelinlik diyince akla fatih kadiköy bakırköy geliyor çogunun ben fatihe gittim begendim gelinlik 2000 tl ama baya bi pazarlıkla 1.5000 düştü içinde bindallsıda hediye üstelik...ayrıca kalite demek pahalı demek değildir bunu da unutmayın...düğün masrafları o kadar çok ki insan nasıl yapıcağını şaşırıyorr...ona kostur buna koştur derken nereye ne kadar ödeyeceğini unutuyosun. heee ayrıcaa biz uygun aldık diye beğenmediğimiz anlamına da gelmiyooo isteyerek begenerek özel dikim sonuçta beğenmediğim yerlerde müdahale etmek için zaten kimse bana begenmediğim birşeyi giydiremz...herkes mutlulukla giysin inşallah zaten kimse mutsuz olmak için giymez :)
bu arada söylemeden duramıycam bazen insanlar sırf gösteriş için verir bunca parayı( sözüm meclistn dışarı) ben parayı 3 5 saat için sırf birileri konuşsun diye bu kadar para harcayanlardan değilim :)) herkes beğendiği hayal ettiği şeyi giysin insanlarıda etkilediğimi hiç sanmıyorum....
Ben de gosteris icn degil sirf begendigm icn verdigimi anlatmak istedm diger kiyafetlerimin falan fiyatini yazarak bunu anlatmak istedm ama hos zaten kimseye bi sy anlatmak zorunda degilm diger arkadas da anlamadi zaten tartismayi cok gerkesiz buldm bu yuzden.
Allah mesut etsn baska diycegim olmuck merak etme ben de sana kalitesizdir demedm hatta ilk baslik actin ivine sinsin dikkat et her yerine mudahale et begenmedign dedm. Sadece bu kadr onyargili olunmasi bizim toplumumuzun problemi zaten yapacak bir sey yok. Neyse...