• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr yardım sol bacağım iptall resmen

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Kızlar adete 5 gün var gebelik testleri silik çıktı şuan beklemedeyim. Ama sol kasıkta geçmeyen bir ağırlık hissi var. Sankş oraya bişey bağlamışlar benle birlikte geziyor. Bacağımada vuruyor. Böyle birşey yaşayan varmı ?

Kızlar adete 5 gün var gebelik testleri silik çıktı şuan beklemedeyim. Ama sol kasıkta geçmeyen bir ağırlık hissi var. Sankş oraya bişey bağlamışlar benle birlikte geziyor. Bacağımada vuruyor. Böyle birşey yaşayan varmı ?
Bende de kasık ağrısı var hatta bazen adet ağrısı gibi gelip gidiyor ara sıra sol bacağıma da vuruyor adetime 8 gün var test yapmadım erken diye göğüs hassasiyetim var 2 haftadır kahverengi akıntı oldu dün de. Bende şüpheleniyorum hamilelikten ama bilmiyorum ınsaallah vardır. Kan testi yaptır istersen bi kesin olur bana da ışık olursun ☺

Sabahki test böyleydi silik baya netleşirmi diye bekşiyorum kanda negatif çıkarsa diye tereddütteyim canım sen idrar testi yaptınmı

Eklentiler

• 5E485B1A-0213-4767-9C37-E0C4A3F2DBB8.jpeg
    5E485B1A-0213-4767-9C37-E0C4A3F2DBB8.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 55
Sabahki test böyleydi silik baya netleşirmi diye bekşiyorum kanda negatif çıkarsa diye tereddütteyim canım sen idrar testi yaptınmı
Canım gec oldu Biraz ama ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı idrar testinse silik çıkmış hamile görünüyorsun ınsaallah doğrudur. Ben 1 hafta önceden adet oldum ama tuhaf cok az yani damla damla resmen 1 ped bile dolmuyor günde normalde cok yoğun geçiririm ben. Bugün akşam test yaptım çıkmadı bişey belki ustune görme gibi biseydir dedim. Ama normal adet tarihime 4 gun var daha erken de yapmis olabilirim o günün de gecsin de yine yapicam

Canım gec oldu Biraz ama ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı idrar testinse silik çıkmış hamile görünüyorsun ınsaallah doğrudur. Ben 1 hafta önceden adet oldum ama tuhaf cok az yani damla damla resmen 1 ped bile dolmuyor günde normalde cok yoğun geçiririm ben. Bugün akşam test yaptım çıkmadı bişey belki ustune görme gibi biseydir dedim. Ama normal adet tarihime 4 gun var daha erken de yapmis olabilirim o günün de gecsin de yine yapicam

Kan testi yaptırdım 2 gün önce 44 çıktı. Şimdi 1 hafta geçmesini bekliyorım eğer adet olmassam direk doktora gidip ultrasona giricem. İnşallah sende pozitifi görürsün canım. Muhakkak yaz Burayada:)

Kan testi yaptırdım 2 gün önce 44 çıktı. Şimdi 1 hafta geçmesini bekliyorım eğer adet olmassam direk doktora gidip ultrasona giricem. İnşallah sende pozitifi görürsün canım. Muhakkak yaz Burayada:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına ınsaallah. Benim bu ay umutsuz vaka gibi zaten üstüne görme diye umutlanıyorum ama boş umut benimki bakalim hayırlısı

Allah razı olsun canım. Ben 2 aydın üstüne görmemi değilmi diye kafayı yiyodum gerçi bu seferde adete 8 gün kala yakaladım. Malesef umut hiç bitmiyor. Ovülasyon testi kullanıyomusun ve kaç aydır uğraşıyorsun

Allah razı olsun canım. Ben 2 aydın üstüne görmemi değilmi diye kafayı yiyodum gerçi bu seferde adete 8 gün kala yakaladım. Malesef umut hiç bitmiyor. Ovülasyon testi kullanıyomusun ve kaç aydır uğraşıyorsun
Yok canım ovulasyon testi kullanmıyorum ben 3 aydır deniyoruz biz de normalde 6 gun dolu dolu geçerdi adetim ama korunmayı biraktigimizdan beri adetim şaşırdı kendini 😁 gecen ay 2 gün gec oldum ama 3 gün normal adet 3 gun kahverengi şekilde bitti. Bu ay daha bi tuhaf 7 gun erken oldum ve her zamanki adetimden daha az lavabodayken de damla damla geliyor bugün 4. gün iste çok çok azaldı pek gelmedi bugün hatta

Back