Saç Kesim Şekilleri Kızlarr yardım saçımın uçlarının düzelmesi için ne yapmalıyımm? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Benim saçım soldaki gibi uçları dümdüz kuaför makasla dümdüz kesti..Sağdaki gibi olsun istiyorum uçları ince ve düz değil..
Onun için kuaförün nasıl bi kesim yapması lazımmm??? (

canı anladığım kadarıyla sağdaki katlı kesim olduğu için öyle duruyor yanılıyor da olabilirimCADIARZU

ayrıca makasla kesildiği için öyle soldaki,ustura kullanınca öyle olmayabilir bu da bi ihtimal

uçlarını incelterek kesmesi lazım, kat vermesi lazım, sen foto götür bence bunu götür yerimseniben

buna arkata doğru v diyorlar canım ama bence kuaföre şunu söyle bende hep böle kestiriyorum uzunluğunu bozmadan v şeklinde yapın de o zaman arkadaları düz v sadece yanları uzun karlı lour

kızlar sanırım uçlara kat lazım
peki ustura ile mi kat vericek ara makasla mı?

kat atılması lazım canım ...ustura yada makas farketmez. bazı kuaförler ustura kullanmadan makasla aynı inceliği yapıyor..zaten ustura sacın ucunu mahvedıyor ben tercıh etmıyorum ve ozelllıkle makasla kesın dıyorum..
ayrıca sacın ınce tellıyse kat atıldıgında ıyıce ıncelıcek haberın olsun.. kuyruk gibi almıstı benm sacım ..sımdı dumduz kestırdım biraz düzelsin diye..

kat kesim yaptırmalısın.. arkadan üçgen durmasını istiyorum dersen yapar

benim saçımda böle kesildi en son.şimdi uzadı ama o şeklde çok az saçın varmş gibi oluo benmki kalın telli olmasın rağmen öle gelmşti.

hcrt kat kat kesicek yani:

en ucu ayni uzunlugunda birakip yogun kat vericek, katlarda bu arada kahkul hizasindan baslayip sac ucuna kadar dvm etmesi lazimki bu model ortaya ciksin

nerden biliosun dersen kiii eger

ben kuaförüm=))opuyorumnanaktan

ha vantuzz da hakli bu arada bu model cok ince gösterio saclari saci kalin olana süper bu model ama degilse senin ilk fotodaki gibi isterdim bende. .

ama cnm saçlarında çok az ve sadece uçlarında kat olup öyle olanlar var
normal gözüküyor saç uçları
acaba ara makasla mı incelttirmem gerekk yardımcı ol lütfen cnm ya ((

ama cnm saçlarında çok az ve sadece uçlarında kat olup öyle olanlar var
normal gözüküyor saç uçları
acaba ara makasla mı incelttirmem gerekk yardımcı ol lütfen cnm ya ((

canım buna sen kafayı yorma bırak kuaförün belirlesin hangi makası kullanacağınıvboshayallersmile sen katın nerden başlamasını istiyorsan söylersin bu fotoğrafı da götürürsün bunun gibi görünsün istiyorum de onlar yapar yerimseniben ben kuaförüme istediğim modelin fotoğrafını gösterdm aldı eline makası transa geçti o kadar üstüne düştü ki tarif etsem bu kadar ii olmazdıkaydirigubbakcemile3 fotoğrafı götür muhakkaka.s

cnm benim sağoll ben hallettim sorunumuu dün gittm en sonunda kestirdim ve oldu uçları istediğim gibii çok teşekkürler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…