Tabikide olur ister özel olarak istersende buradan çok memnun olurum:) evet bende öyle biliyorum ama 8 donemin üstünde olanlarda girebiliyo diye duydum da onun için sordum. Umarim bitirebilirim yoksa depresif moduna girecegim;D
ay tebrikler iç çekerek okudum cidden :) ders çalışmadan nasıl oluyo yahu anlamıyorum bir türlü ben ders seçtikten sonra hemen başlıyorum çalışmaya ama hiç 28 kredi almadımözlemeyin ya biz mezun olup kurtulmaya çalışıyoruz :) bu arada istediğiniz bölümü okursunuz inşallah :)
amiiiiiiinn bütün isteyenler için inşallaahh :) istediğim bölüm var bakalım bi bitirebilsempüf noktası genel kültür çok kitap okumak yani bunu değerlendireceğim sağolasın:) bazılarıda çıkmış soruları çözün diyo onu hiç yaptınız mı ?
tabikide ben şuan açık lisenin sitesinde olan online testlerden çözüyorum mesela :) 1.5 senede bitiremezsem pes edeceğimi biliyorum o yüzden çok çalışmam okumam lazım yaşıtlarımın hepsi şuan ünide
Çalışma grubu diye gördüm ama hala devam ediyor musunuz kızlar :)2. dönem sınavlarına girdik canım 3. dönemde temmuzda kayıt yenilersen girersin ama 3 dönemede full girmek istiyosan önümüzdeki seneyi beklemen gerekiyo