• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlarr yardım edin şaçlarımı nerde boyatayımm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevda89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
61
0
36
İstanbul
:sinifsinif:kızlar yardımınıza ihtiyacım var....

bir yıldır istanbuldayımm kendime göre doğru düzgün kuaför bulamadım benim turuncu renkte saçlarım varr... memleketimde kuaförüm ve hep ona boyatıyorum gittiğimde ama şimdi takrar memlekete gitmeme imkanım yok ve burda iyi bir kuaföre ihtiyacım var turunculuğumu korumak için:P söylemesi ayıp yeni estetik ameliyatı oldum da br hafta olduu yeni burnum ve dip boyası yapılmış yeni şaçlarımla gitmek istiyorum işe ist karal da oturuyorum ama ist içinde bildiğiniz yerleri paylaşın bende tavsiyenizle gitmeye çalışayım

Evde çok ciddiyim evde kendin boya saçlarını. Gidip saç rengine uygun boya al açıklamaları oku boşalt saçına. Kuaförde boyadığımdan çok daha memnun kaldım ben böyle yaparak. Röfle yoksa saçlarında boşa para verme.

Evde çok ciddiyim evde kendin boya saçlarını. Gidip saç rengine uygun boya al açıklamaları oku boşalt saçına. Kuaförde boyadığımdan çok daha memnun kaldım ben böyle yaparak. Röfle yoksa saçlarında boşa para verme.

çok tşk ederim ama kendim boyamaya cesaret demem hehalde yaa bide reni bulamam.. seninde turuncu mu saçların canım

bıkmadan usanmadan heryerde yazıyorum.boyatmaaaaaaaaaaaa :olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

Back