• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr..VARİKOSEL ameliyatından sonra değerleri yükselen var mı ?

belinay82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
605
1
116
Bursa
Benim eşim şubat ayında varikosel ameliyatı oldu. 1 ay sonra tahlilleri yapılacak... Ameliyattan sonra değerleri yükselen ve hamile kalan varmı arkadaşlar...
Eşim sürekli keçiboynuzu yiyiyor faydası olur mu ?

canım eşinin değerleri kaçtı..benim eşimdede iki yumurtalıktada varikosel çıktı...ama toplam spermi 115 milyon çıktı..sadece harekterde düşüklük çıktı..ameliyata gerek yok dendi..sadece bir ilaç var onu kullanması gerekiyormuş..bu arada 2 aydır her gün keçiboynuzu içiyor eşim...

arkadaslar merhaba keciboynuzunun faydasini gordunuzmu benim esimdede varkosel vardi ameliyat oldu 6 ay sonra tahlil yaptirdik sonuclar cok iyi cikti ama maalasef halen gebelik olmadi kismet cenabi allah herkese nasip etsin

zeynepçim benim eşimin sayı 27 milyon hareketlilik %10 çıktı ürolağa gittiğimizde doktor varikosel olduğunu söyledi hemen ameliyat oldu eşim 3 ay geçmek üzere tekrar tahlil yaptıracağız bakalım hayırlısı inşallah düzelme olmuştur. Eşim keçiboynuzu kürünü içemedi kendisini yiyiyor faydası aynımıdır

bizim hareketlilikte %65 ileri hareketlilik %15 çıktı..canım tadı iğrenç ama bizimki yiyo...keçi boynuzunun kendisi nasıldır bilmiyorumki canım..bize doktor hareketliliği artırmak için bir ilaç verdi..3 ay içinde gebelik olmazsa tekrar sperm testi yaptırıcak...

Back
X