H Heyyrenaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2024 26 3 19 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Heyyrenaa #1 Sonbahar başladığı an tamam benim saclar yerde dökülmesi durmadi hayla benim gibi yasayan yada durduran bitoin kullansam ne kadar surede etki eder
Sonbahar başladığı an tamam benim saclar yerde dökülmesi durmadi hayla benim gibi yasayan yada durduran bitoin kullansam ne kadar surede etki eder
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.767 40.195 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Heyyrenaa #2 Heyyrenaa .!.: Sonbahar başladığı an tamam benim saclar yerde dökülmesi durmadi hayla benim gibi yasayan yada durduran bitoin kullansam ne kadar surede etki eder Genişletmek için tıkla... Hayla dediğiniz için yardım edesim kaçtı gerçekten Hâlâ ya da hâlen demelisiniz A harfindeki şapka kalktı aslında ama a'yı inceltmeniz için şapkayı koymak durumunda kaldım
Heyyrenaa .!.: Sonbahar başladığı an tamam benim saclar yerde dökülmesi durmadi hayla benim gibi yasayan yada durduran bitoin kullansam ne kadar surede etki eder Genişletmek için tıkla... Hayla dediğiniz için yardım edesim kaçtı gerçekten Hâlâ ya da hâlen demelisiniz A harfindeki şapka kalktı aslında ama a'yı inceltmeniz için şapkayı koymak durumunda kaldım