Kizlarr testime bakabilir misiniz

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
283
54
28
28
Kizlar sizce bunun bir anlami var midir yoksa test mi bozuk

Eklentiler

• 20250225_232707.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 46
Fazla yapmissin idrardan oyle gozukmus anlamı yok yenilemelisin testi

Fazla yapmissin idrardan oyle gozukmus anlamı yok yenilemelisin testi
Yeniledim testler cok garip bazen cok gelse bile renk dagilimi olmadan kuruyabiliyor bazen de yayiliyor cok yorucu erken gebelik testi yapmistim bundan once bi cizgi belirdi aslinda ama markasindan dolayi guven vermedi

Yeniledim testler cok garip bazen cok gelse bile renk dagilimi olmadan kuruyabiliyor bazen de yayiliyor cok yorucu erken gebelik testi yapmistim bundan once bi cizgi belirdi aslinda ama markasindan dolayi guven vermedi
Yaş kac ne kadar suredir deniyosun canim Allah isteyen herkese nasip eylesin icini ferah tut gebesindir insallah

Yaş kac ne kadar suredir deniyosun canim Allah isteyen herkese nasip eylesin icini ferah tut gebesindir insallah
28 yasimdayim daha 3 ay oldu ama iste insan biraz sabredemiyor sanirim Alllah isteyen herkese versin ,, bu ay bos sanirim

kızlar öğlen test yaptım ama 2 dk sonra negatif sanıp çöpe atım şimdi baktığımda çift çizgi gördüm testin markası al-bi acaba kuruma çizgisimidir adetim 1 gün geçti bu arada

Eklentiler

• IMG_1726.png
    543,9 KB · Görüntüleme: 29
kızlar öğlen test yaptım ama 2 dk sonra negatif sanıp çöpe atım şimdi baktığımda çift çizgi gördüm testin markası al-bi acaba kuruma çizgisimidir
BEnce gayet pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…