- 8 Aralık 2016
- 528
- 575
-
- Konu Sahibi MadameCurie
Resim ekledim. 9.2 numaralı testi az önce yaptımResim yok cnm
Pikten 24-36 saat sonra çatlama olur deniyor. Dünü değerlendirdik bugün ara mı versekPik olmuş cnm ama catlmdi glipa
9.1 ve 9.2 pik görünüyor canım o günlerde değerlendirme olmuştur umarım.Çatlaması için havuç ye bol bol sonra çatlayınca da değerlendirinKızlar selam bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yaptım. Son 4 gündür de günde iki kez yapıyorum. Bugün saat 3 te bir test yaptım pik olmamıştı az önce tekrar yaptım pik olmuş. Diğerinden daha koyu çıktı. Sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün birliktelik oldu bugün bir ara versek ihtimal daha çok artar mı sizce?
Evet oldu. Çatladığını nasıl anlıyoruz peki bir yolu var mı?9.1 ve 9.2 pik görünüyor canım o günlerde değerlendirme olmuştur umarım.Çatlaması için havuç ye bol bol sonra çatlayınca da değerlendirin
Bugün ve yarında değerlendırın pik olan gün ve catlama günleri değerlendirilmeli döllenme daha kolay olur canımKızlar selam bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yaptım. Son 4 gündür de günde iki kez yapıyorum. Bugün saat 3 te bir test yaptım pik olmamıştı az önce tekrar yaptım pik olmuş. Diğerinden daha koyu çıktı. Sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün birliktelik oldu bugün bir ara versek ihtimal daha çok artar mı sizce?
Eğer yarın yaptıgında silik cıkarsa çatlamıs demektirEvet oldu. Çatladığını nasıl anlıyoruz peki bir yolu var mı?
Yaptım tekrar silik çıktı çatlamış o zaman. 24 saatte bir denedik ama artık kendimi damızlık gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Eşim de aynı şekilde. 5. Ay olacak bu ay insanlar nasıl kazara hamile kalıyor hayret ediyorum.Eğer yarın yaptıgında silik cıkarsa çatlamıs demektir
Kazara demeyelımde bende hiç beklemediğim anda bı anda hamıle oldugumu öğrendım bugün. Ve gec dollenme olmus yani hiç dıkkat etmedik günlere falanYaptım tekrar silik çıktı çatlamış o zaman. 24 saatte bir denedik ama artık kendimi damızlık gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Eşim de aynı şekilde. 5. Ay olacak bu ay insanlar nasıl kazara hamile kalıyor hayret ediyorum.
9.1 ve 9.2 pik görünüyor canım o günlerde değerlendirme olmuştur umarım.Çatlaması için havuç ye bol bol sonra çatlayınca da değerlKızlar selam bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yaptım. Son 4 gündür de günde iki kez yapıyorum. Bugün saat 3 te bir test yaptım pik olmamıştı az önce tekrar yaptım pik olmuş. Diğerinden daha koyu çıktı. Sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün birliktelik oldu bugün bir ara versek ihtimal daha çok artar mı sizce?
pik olduktan sonra silikleşmeye başlıyor tekrar o şekilde anlayabilirsinizEvet oldu. Çatladığını nasıl anlıyoruz peki bir yolu var mı?
tebrik ederim sağlıkla kavuşunKazara demeyelımde bende hiç beklemediğim anda bı anda hamıle oldugumu öğrendım bugün. Ve gec dollenme olmus yani hiç dıkkat etmedik günlere falan
Şu kulüpte duygularıma tercüman olan sayılı yorumlardan biri.Yaptım tekrar silik çıktı çatlamış o zaman. 24 saatte bir denedik ama artık kendimi damızlık gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Eşim de aynı şekilde. 5. Ay olacak bu ay insanlar nasıl kazara hamile kalıyor hayret ediyorum.
Amin hepimize inşallahŞu kulüpte duygularıma tercüman olan sayılı yorumlardan biri.
Ağzınıza sağlık.
Bir de doğurup çöpe atanlar var.
Rabbimin vermesi de imtihan vermemesi de.
Sorgulamak haddimize değil..
Sorunuza gelirsek de biraz geç görmemle birlikte umarım pik günü dahil 3 gün üst üste değerlendirmişsinizdir.
Rabbim gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bebiş versinsize de bize de.
Ben geçen ay yanlis yapmışım sanırım pik gördüğümüz günü ve sonraki 2 günü değerlendirmek gerekiyomus ama bu ayda artık bugün pik oldu bununla beraber 3. Gün olucak ve sonraki 2 günle beraber 5 gün olucak degerlendirdigimBen pik gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdim. 3 gün üstüste oldu ama doktorlar 36 saatlik aralarla olmasını öneriyor. Açıkçası öneriyi dinlemediğime de pişman oldum ramazandan mıdır nedir bilmiyorum ama pek verimli bir deneme olmadı.
Evet evet kesinlikle çektirin ben de bu ay çektireceğimAmin hepimize inşallahevet 3 günü de değerlendirdik ama pek umutlu değilim açıkçası. Bu ay da regl olursam rahim filmi çekileyim diyorum. Her ne kadar doktorlar 1 sene bekleyin dese de bir sorun varsa bir an önce öğrenmek istiyorum. Sonuçta rahim filmi bir tedavi yönteminden ziyade bir tanı yöntemi zararı olmaz diye düşünüyorum