Gebeliğe Hazırlık Kızlarr ovulasyon testinden anlayan varsa bir bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MadameCurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
528
575
Kızlar selam bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yaptım. Son 4 gündür de günde iki kez yapıyorum. Bugün saat 3 te bir test yaptım pik olmamıştı az önce tekrar yaptım pik olmuş. Diğerinden daha koyu çıktı. Sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün birliktelik oldu bugün bir ara versek ihtimal daha çok artar mı sizce?

Son düzenleme:
Kızlar selam bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yaptım. Son 4 gündür de günde iki kez yapıyorum. Bugün saat 3 te bir test yaptım pik olmamıştı az önce tekrar yaptım pik olmuş. Diğerinden daha koyu çıktı. Sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün birliktelik oldu bugün bir ara versek ihtimal daha çok artar mı sizce?
9.1 ve 9.2 pik görünüyor canım o günlerde değerlendirme olmuştur umarım.Çatlaması için havuç ye bol bol sonra çatlayınca da değerlendirin

Bugün ve yarında değerlendırın pik olan gün ve catlama günleri değerlendirilmeli döllenme daha kolay olur canım

Eğer yarın yaptıgında silik cıkarsa çatlamıs demektir
Yaptım tekrar silik çıktı çatlamış o zaman. 24 saatte bir denedik ama artık kendimi damızlık gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Eşim de aynı şekilde. 5. Ay olacak bu ay insanlar nasıl kazara hamile kalıyor hayret ediyorum.

Yaptım tekrar silik çıktı çatlamış o zaman. 24 saatte bir denedik ama artık kendimi damızlık gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Eşim de aynı şekilde. 5. Ay olacak bu ay insanlar nasıl kazara hamile kalıyor hayret ediyorum.
Kazara demeyelımde bende hiç beklemediğim anda bı anda hamıle oldugumu öğrendım bugün. Ve gec dollenme olmus yani hiç dıkkat etmedik günlere falan

9.1 ve 9.2 pik görünüyor canım o günlerde değerlendirme olmuştur umarım.Çatlaması için havuç ye bol bol sonra çatlayınca da değerl
Evet oldu. Çatladığını nasıl anlıyoruz peki bir yolu var mı?
pik olduktan sonra silikleşmeye başlıyor tekrar o şekilde anlayabilirsiniz

Merhaba herkese ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum ama herkes farklı şeyler söylediği için kafalar karisik birazcık:) şöyle ki regl 3 nisanda başladı ve reglimin 5. Günü itibariyle ovulasyon yapmaya başladım bugün yaptığımda görsellerde mevcut t çizgisi c kadar koyu olmasada çok koyu ama henüz pik değil. Sorum şu pik gördüğümüz gibimi o 3 günlük süre başlıyor yoksa bugün yaptığımda mi degerlendirmeye başlamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 1681343548585782556266368048624.jpg
    1681343548585782556266368048624.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 175
Ben pik gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdim. 3 gün üstüste oldu ama doktorlar 36 saatlik aralarla olmasını öneriyor. Açıkçası öneriyi dinlemediğime de pişman oldum ramazandan mıdır nedir bilmiyorum ama pek verimli bir deneme olmadı.

Şu kulüpte duygularıma tercüman olan sayılı yorumlardan biri.
Ağzınıza sağlık.
Bir de doğurup çöpe atanlar var.
Rabbimin vermesi de imtihan vermemesi de.
Sorgulamak haddimize değil..

Sorunuza gelirsek de biraz geç görmemle birlikte umarım pik günü dahil 3 gün üst üste değerlendirmişsinizdir.
Rabbim gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bebiş versin 🙏🏼 size de bize de.

Şu kulüpte duygularıma tercüman olan sayılı yorumlardan biri.
Ağzınıza sağlık.
Bir de doğurup çöpe atanlar var.
Rabbimin vermesi de imtihan vermemesi de.
Sorgulamak haddimize değil..

Sorunuza gelirsek de biraz geç görmemle birlikte umarım pik günü dahil 3 gün üst üste değerlendirmişsinizdir.
Rabbim gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bebiş versin 🙏🏼 size de bize de.
Amin hepimize inşallah 🙏 evet 3 günü de değerlendirdik ama pek umutlu değilim açıkçası. Bu ay da regl olursam rahim filmi çekileyim diyorum. Her ne kadar doktorlar 1 sene bekleyin dese de bir sorun varsa bir an önce öğrenmek istiyorum. Sonuçta rahim filmi bir tedavi yönteminden ziyade bir tanı yöntemi zararı olmaz diye düşünüyorum

Ben pik gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdim. 3 gün üstüste oldu ama doktorlar 36 saatlik aralarla olmasını öneriyor. Açıkçası öneriyi dinlemediğime de pişman oldum ramazandan mıdır nedir bilmiyorum ama pek verimli bir deneme olmadı.
Ben geçen ay yanlis yapmışım sanırım pik gördüğümüz günü ve sonraki 2 günü değerlendirmek gerekiyomus ama bu ayda artık bugün pik oldu bununla beraber 3. Gün olucak ve sonraki 2 günle beraber 5 gün olucak degerlendirdigim🤗. Fazla oldu oldu galiba ama artık yapacak bişey yok aşk çocuğu isterken görevimiz tehlikeye döndü 😃

Amin hepimize inşallah 🙏 evet 3 günü de değerlendirdik ama pek umutlu değilim açıkçası. Bu ay da regl olursam rahim filmi çekileyim diyorum. Her ne kadar doktorlar 1 sene bekleyin dese de bir sorun varsa bir an önce öğrenmek istiyorum. Sonuçta rahim filmi bir tedavi yönteminden ziyade bir tanı yöntemi zararı olmaz diye düşünüyorum
Evet evet kesinlikle çektirin ben de bu ay çektireceğim

X