K kafamdadelisorularrrrr Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 145 36 36 22 Temmuz 2024 Konu Sahibi BUSSU_ #21 yagmurpapatya .!.: Yumurtlama oldunu anlıyorsun aslında ağrı hassasiyet üreme isteği bende böyle olmuştu ovulasyon testi kullanmadım ay nornal günlere göre farkı var kendini iyi tanıyorsan Genişletmek için tıkla... Evet yumurtlama olduğunu anladım bugün ama adetten hemen sonra oldugu için erken sanıp kaçırdım
yagmurpapatya .!.: Yumurtlama oldunu anlıyorsun aslında ağrı hassasiyet üreme isteği bende böyle olmuştu ovulasyon testi kullanmadım ay nornal günlere göre farkı var kendini iyi tanıyorsan Genişletmek için tıkla... Evet yumurtlama olduğunu anladım bugün ama adetten hemen sonra oldugu için erken sanıp kaçırdım
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 1.868 526 35 22 Temmuz 2024 Konu Sahibi BUSSU_ #22 kafamdadelisorularrrrr .!.: Evet yumurtlama olduğunu anladım bugün ama adetten hemen sonra oldugu için erken sanıp kaçırdım Genişletmek için tıkla... Belki kaçmamistir olmazsa diğer ay artik vardır bir vakti zamanj
kafamdadelisorularrrrr .!.: Evet yumurtlama olduğunu anladım bugün ama adetten hemen sonra oldugu için erken sanıp kaçırdım Genişletmek için tıkla... Belki kaçmamistir olmazsa diğer ay artik vardır bir vakti zamanj
K kafamdadelisorularrrrr Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 145 36 36 22 Temmuz 2024 Konu Sahibi BUSSU_ #23 yagmurpapatya .!.: Belki kaçmamistir olmazsa diğer ay artik vardır bir vakti zamanj Genişletmek için tıkla... Belki tabi ki vardır haklısın
yagmurpapatya .!.: Belki kaçmamistir olmazsa diğer ay artik vardır bir vakti zamanj Genişletmek için tıkla... Belki tabi ki vardır haklısın