• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr önerilerinizi bekliyorum

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mrb kızlar bende yarın kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam şuan saçlarım siyah sıkıldım artık değişiklik istiyorum.gözlerim koyu kahve saçlarımıda tarçın,karamel veya ışıltılı kahve düşünüyorum sizce hangisi güzel olur

ani bir değişiklik yapacaksın yani
cesaretliymişsin cnm ışıltılı kahfe güzel olur beyaz tenlimisin

bence güzel olur. aslında sarı gibi bi renge boyamıyorsun ki çok ani bi değişiklik olacağını sanmam öyle. ben de şarap kızılından kahveye döndüm, hiç pişman değilim.

netten hızlı resim yükleye gir sayfa acılınca gözat kısmına tıkla yukleyecegın resmı sec yukle de sonra resmın altında lınkler cıkacak en son dakı lınkı kopyala...yazı yazdığımız yere gel ıfadelerın yanında grafık ekle var sağdan uçuncu sırada oraya tıkla yapıştır bıttı...anlatabılmışımdır umarım
bu arada 93 msjın war 100 e tamamlaman gerek resım eklemek için

netten hızlı resim yükleye gir sayfa acılınca gözat kısmına tıkla yukleyecegın resmı sec yukle de sonra resmın altında lınkler cıkacak en son dakı lınkı kopyala...yazı yazdığımız yere gel ıfadelerın yanında grafık ekle var sağdan uçuncu sırada oraya tıkla yapıştır bıttı...anlatabılmışımdır umarım
bu arada 93 msjın war 100 e tamamlaman gerek resım eklemek için

yaaaa o zaman 100 yapayımda deneyeyim

siyah boyayı mı açtırdın canım çok merak ettim nasıl oldu yıpranmadı mı?

evet canım siyahı açtırdım ama üzerinde bayaa bi zaman geçtii aktı diyodum ben ama meger varmıiş uçlarda çok zor oldu ama kurtuldum siyahlardan yıpranma oldu elbette ama çok kırılmadı bnm saçlar çok şükürrr

Back