- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
-
- Konu Sahibi kartanesi_8815
salon takımım (sarı olan yerler beyaz olucak)merhaba kızlar düğünüme 2 ay kala bende mobilyalarımı aldım sizce nasıl renkler uyumlumu?
amin canım çok teşekkür ederim :)Allah güzel günlerde oturmayı nasib etsin çok hoş:)
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olandaŞimdi gördüm canım takımlarını ya çok güzeller güle güle oturun inşallah, hayırlısı olsun şimdiden
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olanda
evet canım cok beğenerek aldım :)Tv ünitesi çok orjinal yemek masasıda çok güzel sandalyelerin modelleri koltuk takımını kenardan gördüm tam bi resmi var mı ?
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olanda
çok teşekkür ederim canım amin inşallahŞimdi gördüm canım takımlarını ya çok güzeller güle güle oturun inşallah, hayırlısı olsun şimdiden
yok böylede güzel içime sindide aca daha farklı bi renk olabilirmiydi diye aklımdan geçiriyorum kararsızlık işte canımİstediğin renk ile değiştirme şansn var içine sinmediyse şimdiden konuş
yok böylede güzel içime sindide aca daha farklı bi renk olabilirmiydi diye aklımdan geçiriyorum kararsızlık işte canım
teşekkür ederim cnmÇok güzeller Güle güle kullan. .
sarı evet orjinal duruyorda koltukların rengine uymuyor o yüzden beyaz düşündüm cnmbence beyaz yerine sarı kalsaymış salon takımı daha güzel olurmuş. sarı haliyle çok orjinal duruyodu
haklısın cnmBence ilk beğendiğin en beğendiğindir
haklısın cnm