Gecmis olsun canim umarim onemli bisey yoktur.gelismeleri bildir lutfen .
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalımArzum gecmis olsun nasil oldun
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalımPek rahat hareket edemiyorum,hapşurunca bile belim ağrıyor
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalımPek rahat hareket edemiyorum,hapşurunca bile belim ağrıyor
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş arzum hanım Arzum hanım yazılarınızı okudumm göğüs büyütme ile ilgili gerçekten bilginiz var .. Ben haftaya kas zarı altı meme operasyonu olacağım ama kafam çok karışık kartalda avicennne umut hastanesinde serol inceoğlu na karar verdim daha önce bir arkadaşım göğüs büyültme yaptırdı ama uzun zamandır görmedim doktor bey dekolte kısmımda kemik çıkıntılı olduğu için ve az da olsa goğüs dokum olduğu için bu yöntemi önerdi tamemen güveniyordum ama etraftan gelen yorumlar kesinlikle kas altı olması gerektiği veya kesinlikle adı duyulmuş doktor olması gerektiği gibi beni karamsallığa itti ... Siz kas üstü olmuşsunuz siz ne düşünüyorsunuz illa kas altı yada illla bilindik doktor gibi yorumlara şimdiden teşekkürler sevgiler :))
Sağol canım,2009 da bel fıtığı teşhisi koyuldu fizik tedavi gördüm iyi geldi.Ama birkaç gündür fenayım.Emar çekileceğim,bakalım artık..
Çok teşekkür ederimArzum hiç sesin solugun cikmiyor canim.iyimisin belin nasil oldu?yoklugun büyük eksiklik buralarda.hadi iyiles de bian once don aramıza... sevgiler acil şifalar ins cnm.
Çok teşekkür ederimBiraz sıkıntı veriyor tabi,bir
iyiyim bir kötü.Hetgün farklı yani.Yarın MR sonucumu alıp doktora göstereceğim bakalım ne diyecekAllahım beterinden saklasın tabi,yine kendi işimi kendim hallediyorum.. Mümkün olduğunca girip yazmaya çalışıyorum zaten,aklım hep sizde inanın
Merhaba arkadaslar,
Yardiminiza ihtiyacim var!!! Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Istanbul'da meme buyutme estetigi konusunda en iyi doktorlar kimler acaba??? biraz isim verirseniz ben kendim daha detayli bir arastirma yaparim... ama isim bilmeyince insan nerden basliyacagini bilmiyor((
simdiden tesekkurler
ercan karacaoglu ben yaptirdim 1 ay oldu cok iyiDoç.Dr.Serkan Yıldırım bu konuda çok iyi
Merhaba arkadaslar,
Yardiminiza ihtiyacim var!!! Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Istanbul'da meme buyutme estetigi konusunda en iyi doktorlar kimler acaba??? biraz isim verirseniz ben kendim daha detayli bir arastirma yaparim... ama isim bilmeyince insan nerden basliyacagini bilmiyor((
simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar,
simdiden tesekkurler
canım yazını şimdi gördüm. Dr.Salih Emre Üregen benim göğüs ameliyatımı yaptı, güvenle tavsiye ederim.Merhaba arkadaslar,
simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?