Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr lutfen yardımınıza ıhtıyacım var!! Meme buyutme estetıgı ıcın ıyı doktorlar?
- Konu Sahibi kamelyam1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm.geçen yıl op.dr. mert demirele oldum,meme dikleştirme ve büyütme allergan marka yuvarlak protez kullanıldı,son derece memnunum.3.leventte bi hastane,estetik yapıyolar sadece kadınlara özel bi yer gibi.lazer epilasyon falan da yapıyolar daimi üyesiyim ne varsa yaptırıyorum ordan:)aydın gürsul sayesinde tanıdım orayı,gayet memnunum tavsiye ederim...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Gecmis olsun canim umarim onemli bisey yoktur.gelismeleri bildir lutfen .
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalım Pek rahat hareket edemiyorum,hapşurunca bile belim ağrıyorArzum gecmis olsun nasil oldun
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalım Pek rahat hareket edemiyorum,hapşurunca bile belim ağrıyor
Geçmiş olsun canim umarım en kısa zamanda düzelirsin
Sağolun kızlar,Emar istedi doktorum.Sonuca göre bir tedavi şekli söyleyecek bakalım Pek rahat hareket edemiyorum,hapşurunca bile belim ağrıyor
Öncelikle geçmiş arzum hanım Arzum hanım yazılarınızı okudumm göğüs büyütme ile ilgili gerçekten bilginiz var .. Ben haftaya kas zarı altı meme operasyonu olacağım ama kafam çok karışık kartalda avicennne umut hastanesinde serol inceoğlu na karar verdim daha önce bir arkadaşım göğüs büyültme yaptırdı ama uzun zamandır görmedim doktor bey dekolte kısmımda kemik çıkıntılı olduğu için ve az da olsa goğüs dokum olduğu için bu yöntemi önerdi tamemen güveniyordum ama etraftan gelen yorumlar kesinlikle kas altı olması gerektiği veya kesinlikle adı duyulmuş doktor olması gerektiği gibi beni karamsallığa itti ... Siz kas üstü olmuşsunuz siz ne düşünüyorsunuz illa kas altı yada illla bilindik doktor gibi yorumlara şimdiden teşekkürler sevgiler :))
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Çok teşekkür ederim Başka birkaç doktordan daha fikir alsaydınız keşke.Başka doktorlarda kas zarı altı size müsait,iyi olur derse gönül rahatlıgı ile ameliyat olurdunuz.. Meme dokusu olan kişilere gelede kas üstü ve benzer yöntemler tercih ediliyor genelde.Bende KAS ZARI ALTI yöntemi ile ameliyat oldum,Kas üstü değil! Mesela sağ gögsümde üst kısımda yeterli meme dokum yokmuş,zaman sonra üst kısımda protezin dalgalanmasını hissettim ve yag enjekte ettirdim mecburen.Kamufle etmek için.. Ameliyat öncesi b cup idim.Kas altıda olmazdı bana,zaten bir doktor hariç diğer hiçbir doktorl önermedi kas altını bana.Öncelikle geçmiş arzum hanım Arzum hanım yazılarınızı okudumm göğüs büyütme ile ilgili gerçekten bilginiz var .. Ben haftaya kas zarı altı meme operasyonu olacağım ama kafam çok karışık kartalda avicennne umut hastanesinde serol inceoğlu na karar verdim daha önce bir arkadaşım göğüs büyültme yaptırdı ama uzun zamandır görmedim doktor bey dekolte kısmımda kemik çıkıntılı olduğu için ve az da olsa goğüs dokum olduğu için bu yöntemi önerdi tamemen güveniyordum ama etraftan gelen yorumlar kesinlikle kas altı olması gerektiği veya kesinlikle adı duyulmuş doktor olması gerektiği gibi beni karamsallığa itti ... Siz kas üstü olmuşsunuz siz ne düşünüyorsunuz illa kas altı yada illla bilindik doktor gibi yorumlara şimdiden teşekkürler sevgiler :))
İlla ismi duyulmuş bir doktor olmasıda gerekmiyor tabi.Ama işini iyi yapmış,olumlu yorumları olan,çevrende o doktora ameliyat olmuş memnun hasta sonuçları varsa tabiki ameliyat olabilirsin.İsmi duyulmuş doktorlardanda görüş alabilirdin ameliyat öncesi.Birçok doktor ilk görüşmeden muayene ücreti almıyor.
Benim düşüncem budur
Ercan karacaoglu memorial memnunum telde randevu aldim gittigim gun oldum cok iyi isinde gordugu an ne olmasi gerektigine karar vriyor. Gordugum en kucuk meme dedi erkek gibiydim sporcuyum. Nasil istiyorsaniz oyle yapin dedim. Sonucta bende isime mudahale edilse yine bildigim gibi yaparim yani kendi dogrumu en iyi sonucu.Kas alti 290 oldu umdugumdan buyuk geldi gozume annemde soktaydi:) memnunuz ailecek sevincliykz:)
Sağol canım,2009 da bel fıtığı teşhisi koyuldu fizik tedavi gördüm iyi geldi.Ama birkaç gündür fenayım.Emar çekileceğim,bakalım artık..
Arzum hiç sesin solugun cikmiyor canim.iyimisin belin nasil oldu?yoklugun büyük eksiklik buralarda.hadi iyiles de bian once don aramıza... sevgiler acil şifalar ins cnm.
- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
4 Şubat'ta op Dr Serhat tuncere meme büyütme operasyonu oldum.memelerim hem küçük hem de asimetrikti.
Doktor bey sağ mememe mentor marka 325 cc protez sol mememe 300 cc protez konuldu.hiç ağrım sızım sıkıntım olmadı çok şükür
Memişlerimin görüntüsünden çok memnunum bugün masaja başladım 3ay sürecekmiş doktorumu herkese önerebilirim:)
Doktor bey sağ mememe mentor marka 325 cc protez sol mememe 300 cc protez konuldu.hiç ağrım sızım sıkıntım olmadı çok şükür
Memişlerimin görüntüsünden çok memnunum bugün masaja başladım 3ay sürecekmiş doktorumu herkese önerebilirim:)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Çok teşekkür ederim Biraz sıkıntı veriyor tabi,birArzum hiç sesin solugun cikmiyor canim.iyimisin belin nasil oldu?yoklugun büyük eksiklik buralarda.hadi iyiles de bian once don aramıza... sevgiler acil şifalar ins cnm.
iyiyim bir kötü.Hetgün farklı yani.Yarın MR sonucumu alıp doktora göstereceğim bakalım ne diyecek Allahım beterinden saklasın tabi,yine kendi işimi kendim hallediyorum.. Mümkün olduğunca girip yazmaya çalışıyorum zaten,aklım hep sizde inanın
Çok teşekkür ederim Biraz sıkıntı veriyor tabi,bir
iyiyim bir kötü.Hetgün farklı yani.Yarın MR sonucumu alıp doktora göstereceğim bakalım ne diyecek Allahım beterinden saklasın tabi,yine kendi işimi kendim hallediyorum.. Mümkün olduğunca girip yazmaya çalışıyorum zaten,aklım hep sizde inanın
Çok geçmiş olsun arzumm iyi haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine
Canimm gecmis olsun cok uzuldum yaa simdi nasilsin peki?
Merhaba arkadaslar,
Yardiminiza ihtiyacim var!!! Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Istanbul'da meme buyutme estetigi konusunda en iyi doktorlar kimler acaba??? biraz isim verirseniz ben kendim daha detayli bir arastirma yaparim... ama isim bilmeyince insan nerden basliyacagini bilmiyor((
simdiden tesekkurler
Doç.Dr.Serkan Yıldırım bu konuda çok iyi
ercan karacaoglu ben yaptirdim 1 ay oldu cok iyiDoç.Dr.Serkan Yıldırım bu konuda çok iyi
Tuğrul Turan derim. Acaip iyi. Çok doğal, ayırt edilmesi bile çok zor. Hamamda tellak bile helal olsun doktora dedi :)
yaptırmadan önce doktoruna programda nasıl görüneceğini sorabilirsin Doktorlarda tüm estetikler için programlar var sonucun nasıl olacağını gösteriyor. Ben iphoneda Gosexy diye bir uygulama bulup bakmıştım, güzel yapma uygulaması ama ameliyatın sonucunda nasıl olacaksınız o gözüküyor.
yaptırmadan önce doktoruna programda nasıl görüneceğini sorabilirsin Doktorlarda tüm estetikler için programlar var sonucun nasıl olacağını gösteriyor. Ben iphoneda Gosexy diye bir uygulama bulup bakmıştım, güzel yapma uygulaması ama ameliyatın sonucunda nasıl olacaksınız o gözüküyor.
Merhaba arkadaslar,
Yardiminiza ihtiyacim var!!! Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Istanbul'da meme buyutme estetigi konusunda en iyi doktorlar kimler acaba??? biraz isim verirseniz ben kendim daha detayli bir arastirma yaparim... ama isim bilmeyince insan nerden basliyacagini bilmiyor((
simdiden tesekkurler
Canim ben hic yani gözü kapali Dok . Tugrul Maral derim. Acaipppp süperrrr yapiyo isini. Kesinlikle de herkeze tavsiye ederim! :")
Merhaba arkadaslar,
simdiden tesekkurler
Canim ben 2 marta ameliyat oldum Doc.Dok.Tugrul Maral a ve gercekten hergün duami aliyo doktor cok memnunum Levente kendisi.
Büyük bir sabirla dinliyor iza ediyo ve gercekten isini cok iyi biliyor!!
Yardimci olabilirim kendisine gitmek isteyen arkadaslarla. Cünkü bnden sonra bir cok arkadasim gitti Dok. beye.Ve hepsi memnun.
canım yazını şimdi gördüm. Dr.Salih Emre Üregen benim göğüs ameliyatımı yaptı, güvenle tavsiye ederim.Merhaba arkadaslar,
simdiden tesekkurler