Kızlarr ltfn okuyunn HAMİLEMİYİMM yardımmmm

achel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
36
0
Arkadaşlarr adet döngüm ayın 20'si. Geçen hafta güzel haberimi erkenden almak ümidiyle kan testi (beta hcg) yaptırdım.:çok üzgünüm: 2 ay önce düşük yaptığımdan hamilelik belirtilerini biliyorum sol kasık ağrılarım vardı adet ağrıları dicem ama benim asla bi kaç hafta önceden sancılarım olmaz hep 2-3gün önceden olur. Dediğim gibi bir ümit gittim kan testi yapmaya, fakat değerim 0.01 çıktı yani negatiff :KK43:(( bugün 3.günüm hala hasta olamadım.. acaba diorumm kan testini erkenmi yaptırdımm başına böle bi olay gelen varmıı ltfnn yardımcı olunn..bugün son gün olmazsam şayet yarın kesin kan testine tekrar gidicem..

Yardımlarınız için şimdiden çok tşk ederim..senağlama

Evet Canim Eğer Düşükten Sonra Ilk Adetinse Gecikmesi Normaldir... Kan Testi Yanilmaz Bence Yalniş Bakilmadiysa Yada Sonuçlar Karişmadiysa.. Günün De Geçmiş Ama Bilemiyorum Canim Inşallah Hamişsindir....

tatlım düşük yaptıktan sonra adet oldunmu hiç yoksa bu ilkmi
ilkse normal olması lazım gecikmesi

evt nisan'ın 20sinde oldumm kan testimide 16 mayısta yaptırdım ama kendimi hamile gibi hissediyorum bi öncekinde yaşadığım şeyler bu ayda varr ama kan testim negatiff :KK43:(

Evet Canim Eğer Düşükten Sonra Ilk Adetinse Gecikmesi Normaldir... Kan Testi Yanilmaz Bence Yalniş Bakilmadiysa Yada Sonuçlar Karişmadiysa.. Günün De Geçmiş Ama Bilemiyorum Canim Inşallah Hamişsindir....

Yok cnmm düşükten sonra adet oldumm evt haklısın kan testi yanılmazz ama bi garibimm hamilelikte yaşadıklarımı hissediyorumm sol kasık ağrılarım var ve aşırı derecede halsizimm uykuya çok düştümm gözümü açamıyorum en önemlisi sabah kalktığımda mide bulantılarımm çok hiç olmazdımm bölee

:teselli: canım bende ilk düşüğümden 1ay sonra gebe kaldım ve o bebeğimide kaybettm.lütfen acele etme ve bekle rahmin dinlensin toparlasın adetlerin düzene girsin.
kanda gebelik testi yanılmaz.yerleşme tamamlanır tamamlanmaz kanda çıkmya başlar.sanırım gebe değilsin.ama bu seni üzmesin sağlığın için biraz daha beklemende fayda var derim.

yada tatlım geçen hafta yaptırmışsın test ama için rahat etsin istiyorsan tekrar yaptır

cnm dusukten sonra kasik agrilari normal ve dusukten sonra adet duzenin bir kac ay bozulur zaten kan testinin yanlis oldugunu sanmiyorum kesin sonucu veriyo cunku rahim kendini toparlayana kadar bu duzensizlik devam edebilir bazen erken bazen gec olabilirsin bu cok normal

Yok cnmm düşükten sonra adet oldumm evt haklısın kan testi yanılmazz ama bi garibimm hamilelikte yaşadıklarımı hissediyorumm sol kasık ağrılarım var ve aşırı derecede halsizimm uykuya çok düştümm gözümü açamıyorum en önemlisi sabah kalktığımda mide bulantılarımm çok hiç olmazdımm bölee

canım daha önce gebelik yaşamışsın sen daha iyi bileceksin bence başka biryere daha kan testi yaptır...pozitif çıkarsa inşallah çıkar o ilk yaptırdığın yere hesabını sor derim insanların psikolojisini bozmasınlar işlerini ciddiye alsınlar a.s.

bende arkadaşlara katılıyorum. düşükten sonra bir müddet ağrın sancın olması normal. adetinde de düzensizlikler olabilir.. bence kan testin deçıkardı eğer hamiş olsaydın. canım zaten acele etme bence.. biraz dinlensin vücdun.. zaten olsada bence pek sağlıklı olmaz.. geçmiş olsun..

X