Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşım ..inan cok sevındım .. allahım sana ve ailene uzun omurler versın .. mutluluklar getırsın .. canımmmmm guzel bebişlerini şimdiden opuyorum....başından beri hep ikiz olacak demiştim .. allahım tum ısteyenlerın kucaklatını boş bırakmasın......
hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar inşşş..ailece mutlu bir ömür diliyorum..
cnm senıbırdeburda tebrık edeyım
senın adına çok mutluyum bıtanecığım ... darsı bana umarım bende kese yi gorur ve kalp atışlarını duyarm
bebişko çok sevindim.Allah inşallah ikisini de kucağına almayı nasip etsin.
senin için gerçekten çok sevindim.allahım sevincini daim etsin.tüm isteyenlere de tez zamanda verir inşallah allahım
arkadaşım vallahi çok sevindim yaşasın:))) allah tamamına erdirsin.sen de poz vereceksin erol hacaya yanı bebişlerinle:) asar artık duvara senınkılerı de:)))
Rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersin cnm ...Şeniz
Saglıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş. :1hug:
Ben de heyecanla bekliyorum ..
Pazartesi keselere bakılcak Allahın izniylee ...
İnş. hersey yolundadır. :asigim:
Senin beta Hcg kactı 12. gün ?
hayırlı olsun canım gözün aydın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına nolur allahım hayırlısıyla
Fıstığım sarı şekerşeker dün beni hastaneden aradılar çok mutluyum kısmetse 4 aralıkta gidyoz hastaneye 5 fotoğraf bide sevk kağıdı istediler başlıyoyum heralde sen ne yaptın kayrayla doruk nasıllar annesi bak ben adlarını koydum ben benimkide ikiz oğlan olursa öle düşünyom kıs olursa düşünyom daha
canım tekrar ne zaman gideceksin konrtole. nasılsın? nasıl gidiyo bebişlerin nasıl? ben cumaya gidicem acaba bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim...?
Canım çoook sevindim, allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık oldun ? çok dikkatli ol canım. Kendine çoook iyi bak.