kızlarr ikizmişşşş..duydum kalp atışlarını melekleriminnn

cnm senıbırdeburda tebrık edeyım
senın adına çok mutluyum bıtanecığım ... darsı bana umarım bende kese yi gorur ve kalp atışlarını duyarm

canım arkadaşım ..inan cok sevındım .. allahım sana ve ailene uzun omurler versın .. mutluluklar getırsın .. canımmmmm guzel bebişlerini şimdiden opuyorum....başından beri hep ikiz olacak demiştim .. allahım tum ısteyenlerın kucaklatını boş bırakmasın......

sağol canım benim aminnn güzel dileklerin için teşekkür ederim canımaminnn allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..evet sende ikiz olacağını söylemiştin valla kalbin temizmiş canım benim kocaman öptümŞeniz

hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar inşşş..ailece mutlu bir ömür diliyorum..

sağol bitanem darısı senin başına
kaydirigubbakcemile5

cnm senıbırdeburda tebrık edeyım
senın adına çok mutluyum bıtanecığım ... darsı bana umarım bende kese yi gorur ve kalp atışlarını duyarm

sağol zenanım allahım sanada nasip edecek bu güzelliği duyacaksın tabi hemde gümbür gümbür duyacaksın kısmetse stres yok ama tamammı çok öpüyorum dualarım seninleee
kaydirigubbakcemile5

bebişko çok sevindim.Allah inşallah ikisini de kucağına almayı nasip etsin.

aminn canım çok sağol öptümŞeniz

kız karışmadımı kalp atışları
tık tık tık tık
ohhh gümbür gümbürdür senin şimdi karnın=)))

bebişko çok tebrik ederim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Allah kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Canım tebrikler çok sevindim.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Çok tebrik ediyorum seni ve eşini.Dikkat et kendine.Yorma kendini.

senin için gerçekten çok sevindim.allahım sevincini daim etsin.tüm isteyenlere de tez zamanda verir inşallah allahım

arkadaşım vallahi çok sevindim yaşasın:))) allah tamamına erdirsin.sen de poz vereceksin erol hacaya yanı bebişlerinle:) asar artık duvara senınkılerı de:)))

:nazar: Rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersin cnm ...Şeniz
Saglıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş. :1hug:
Ben de heyecanla bekliyorum ..
Pazartesi keselere bakılcak Allahın izniylee ...
İnş. hersey yolundadır. :asigim:
Senin beta Hcg kactı 12. gün ?

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına nolur allahım hayırlısıyla

senin için gerçekten çok sevindim.allahım sevincini daim etsin.tüm isteyenlere de tez zamanda verir inşallah allahım

inşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına

arkadaşım vallahi çok sevindim yaşasın:))) allah tamamına erdirsin.sen de poz vereceksin erol hacaya yanı bebişlerinle:) asar artık duvara senınkılerı de:)))

canım benim sağol kuşuummm evet valla çektiricem fotolarını süt amcaları erol beyle :)))))he he he ordaki arkadaş var çalışan hicran diye asacak resmimi allah izin verirse duvara allahım o günleri göstersinde başka bişey istemiyorum kuzum çok öptümŞeniz

:nazar: Rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersin cnm ...Şeniz
Saglıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş. :1hug:
Ben de heyecanla bekliyorum ..
Pazartesi keselere bakılcak Allahın izniylee ...
İnş. hersey yolundadır. :asigim:
Senin beta Hcg kactı 12. gün ?

canım sağolasın allahım sanada nasip etsin çok güzel bir duygu benim 12.gün değerim 220 di canım hayırlı haberler bekliyoruz öptüm

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına nolur allahım hayırlısıyla

inşallah hayatım inan herkese dua ediyorum allahım sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah öptümŞeniz

Cok sevindim senin adina canim..hayirlisiyla kucaginada alirsin bebislerini..darisi bizlerin basina!

Fıstığım sarı şekerşeker dün beni hastaneden aradılar çok mutluyum kısmetse 4 aralıkta gidyoz hastaneye 5 fotoğraf bide sevk kağıdı istediler başlıyoyum heralde sen ne yaptın kayrayla doruk nasıllar annesi bak ben adlarını koydum ben benimkide ikiz oğlan olursa öle düşünyom kıs olursa düşünyom daha

canım tekrar ne zaman gideceksin konrtole. nasılsın? nasıl gidiyo bebişlerin nasıl? ben cumaya gidicem acaba bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim...?

Canım çoook sevindim, allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık oldun ? çok dikkatli ol canım. Kendine çoook iyi bak.

Fıstığım sarı şekerşeker dün beni hastaneden aradılar çok mutluyum kısmetse 4 aralıkta gidyoz hastaneye 5 fotoğraf bide sevk kağıdı istediler başlıyoyum heralde sen ne yaptın kayrayla doruk nasıllar annesi bak ben adlarını koydum ben benimkide ikiz oğlan olursa öle düşünyom kıs olursa düşünyom daha

canımmm çok sevindim iremcim allahım tamamına erdirsin hadi bakalım sen
de maratona başlıyosun umarım meleklerin sana sım sıkı tutunurlar ayyy çok güzel isimler valla bana yardımcı oldun saol bitanem umarım allahım sana da ikiz nasip eder dualrım seninleee çok öptüm

canım tekrar ne zaman gideceksin konrtole. nasılsın? nasıl gidiyo bebişlerin nasıl? ben cumaya gidicem acaba bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyim...?

canım benim biz iyiyiz heralde tekrar kontrolüm 25inde valla bende bebişlerimin durumunu merak ediyorum artık duyarsın kalp atışlarını sakın stres yapma gümbür gümbür atacaklar çok öptüm

Canım çoook sevindim, allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık oldun ? çok dikkatli ol canım. Kendine çoook iyi bak.

sağol bittanem aminn şu an 7+3 oldum bakalım allahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah sen nasılsın nasıl gidiyo sen kaç aylık oldun öptüm

X