kızlarr ikizmişşşş..duydum kalp atışlarını melekleriminnn

bebixsxko

DORUK EGE...BEREN SU
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
908
1
41
çok şükür ki allahıma 3 tane güzel haber aldım bugün,,,keseleri gördüm...ikitane olduğunu gördüm... ve kalp atışlarınıda duydum çok şükür allahıma herkes bu güzellikleri yaşasın diye inanın dualarım sizinle çok öptüm siziŞeniz

çok sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip eder inş kendine ve bebişlerine iyi bak,sen hangi ilaçları kullandın acaba öğrene bilirmiyim benim ilk denemem tutmadı ilaçlar pahalı olduğu için biraz ucucunu yazdırmayı düşünüyorum etkileri aynımıdır acaba.

oy oy oy Allah bağışlasın tamamına erdirsin inşallah
ama bende ikiz istiyom

QUOTE=bebişko;4268457]çok şükür ki allahıma 3 tane güzel haber aldım bugün,,,keseleri gördüm...ikitane olduğunu gördüm... ve kalp atışlarınıda duydum çok şükür allahıma herkes bu güzellikleri yaşasın diye inanın dualarım sizinle çok öptüm siziŞeniz[/QUOTE]

canımm çok sevindim darısı başımıza inşallah bize de kısmet olur aminnn :Saruboceq:

cok sevindim cnm Allah tamamina erdirsin ikisini de saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ins

hadi gözün aydın cnm tekrar darıs bizler olsun inşALLAH hayırlısıyla

çok güzel haberler tebrikler tekrar cnm

bebişkocum canım tebrikler ayy neler hissediyorsun çok güzel bir duygu olsa gerek içinde miniminnacık iki tane can var :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin :CüvCüv:
ben sana söylemiştim değer çok yüksek ikizmi acaba diye inan senin adına çok sevindim darısı biz bebiş hasreti çekenlerin başına artık :1rolleyes:

ayy saglikla kucagina alirsin insallah canim ne güsel haberler aliyoruz bugün yaaa

bebişko bende senden haber bekliyordum canım ayy ne güzel duydun meleklerinin sesini darısı başımıza inşallah bende yarın gidiyorum ayy inşallah bende duyabilir inan çok sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip etsin öpt seni

bebişkocummmm şimdi gördümmmm
süperrrrrrr meleklerinn 2 tane çookkk sevindimm
allah sağsalimm kucağına almayı nasip etsinn inşallah

Allah kucağına almayı da nasip etsin kaydirigubbakcemile5
inşallah bebeklerinle daha bir sürü güzel haberler de alırsın
Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip et

sağol canım benim inşallah darısı sizlerin başına ben gonal f kullandım canım ama inan bana tüm ilaçların içerikleri aynı hiç merak etme olacak olduktan sonra hepsinle olur çok öptümhihoyyyt

canım benim diğer topikte yazdım sana dualarım seninle diye merak etme hiç korkma göreceksin bebeğini bende çok korkuyodum ama oldu allahım ol deyince oluyo çok öptümŞeniz

ayyy canım benim çok güzel bir duygu eminimki...:1hug:
allah sonunu nasip etsin..hayırlrı olsun canım tebrik ederim.sağlıkla doğmayı nasip etsin allah ...

iki tane birden hımmm :)))
kolay bişi olmasa gerek Allah yardımcın olsun şimdiden
kolay bi dogum olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…