Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr fikirlerinizi almak istiyorum,yardımcı olurmusunuz???

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Arkadaşlar uzun zamandır saçımı boyatmak istiyorum ama cok kararsızım. Boyatıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum..şuan kendi saçım koyu kestane vede uzun nerdeyse belimde diyebilirim..Şimdiye kadar hiç tüm boya yaptırmadım..Artık degişiklikte istiyorum ama sonra pişman olup begenmezssem diyorum (( bir kaç kişini fikrinide aldım onlarda hiç boyaya bulaşma kendi doğal rengin cok hoş zaten ilerde beyazların cıksın ister istemez boyatacaksın dedilerr:))) yaa kafam cok karıştıı..şöyle geçiçi boyalar felan varmı saça zarar vermeyen..yaa saçlarımı zar zor uzattım birde yıpratmak istemiyorum..( fikirlerinize ihtiyacm varr...

bende tavsiye etmiyorum şimdiki aklım olsa boyatmazdım hiç, söyliyen doğru söylemiş nasıl olsa ileride boyayacaksınız ister istemez , ben saç rengimi unuttum veya aynını birdaha tutturamadım , yaşım 30şimdi ise saçlarım beyazlamaya başladı mecburen boyayacağım keşke kendi rengimin tadını çıkarsaydım , boya yapmaktan bıktım birdaha boyamam diyordum ki bir baktım beyazlamış saçım şuan mecburum boyamaya:1no2: sizde haklısınız insan an geliyor sıkılıyor hep aynı hep aynı illa değişikli istiyorsanız kesimlerle havanızı değiştirebilirsiniz yada masum birkaç tutam hafif balyajlar ama dikkat edin ardı gelmesin

Son düzenleme:
ben de bu aşamadan geçtim
boyatsam mı boyatmasam mı diye
sonunda boyatmamaya karar verdim
iyi ki boyatmamışım
doğal renk en orjinali, en sağlıklısı

cnm bende senın gbı 3 yıl kadar bı sure dusudm cok boyamak ıstıyodum ama sacımın yıpranmasından da cok korkuyodum en sonunda loreal castingle boyadım sacımı.amonyaksız oldugu ıcın zarar da vermıyo.acılması gec oluyo yanı hemen ıstedıgın rengı vermıyo ama en azndan hevesını alıyosun zemuszemus ben 3 defa boyadım castingle ve hıcbı sorunla karsılasmadım sacım ınce tellıdır ve cok yumusaktır normalde.boya yaptıktan sonrada aynı kaldı hıcbı sorun yasamadım boyıcaksan castingi öneririm sana

Yorumlarınız benim için cok degerli.. hepinize tek tek tşk ederimm..Saç konusu benim en hassas noktamm.uzatana kadar canım cıktıı :) sanırım bu düşünceyle bir süre daha boyatamıcagımm...

bence de boyaya bulaşma,o belindeki saçları çok ararsın
etrafımda ben hiç göremiorum upuzun sağlıklı ve boyalı saç,o yüzden acırım saçlarına

Arkadaşlarrr gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım vardıı .insan ara sıra degişiklik istiyorr ama bir anlık heves ,degişiklik içinde dediginiz gibi saçlarımı mahvetmicemm..uzayana kadar ne cektim bir ben biliyorum bir allahh ..zaten eninde sonunda beyazlıcagı içinn boyatmak zorunda kalacagımm...cok tşk ederimm ederim yardımcı oldugunuz oldugunuz içinn.. :)))))

bence saç renginde güzelse hiç boyatma ben çok pişman oldum şimdi 5 aydır aksın diye bakıyorum...
ilk güzelliği kalmıyor yıpranıyor vs bulaşma derim

Evet canım çok pişman oldum. Saçlarım çok yıprandı şimdi kendi rengine dönsün diye uğraşıyorum

canım bak zeytinyagını hafif ısıtıp haftada bir kez sacına maske yap ..daha cok yıpranmasıın önlerr..birde daha cabuk uzarr..ben cabuk uzaması içinn ısırganı çay gibi demleyip suyunu haftada bir kez sacıma sürdümm..birde zeytinyağı maskesi yapmıştım..daha cabuk uzadıı ..istersen sende bunları bir dene..inşallah biran önce saçların toparlanır canım..

Yorumlarınız benim için cok degerli.. hepinize tek tek tşk ederimm..Saç konusu benim en hassas noktamm.uzatana kadar canım cıktıı :) sanırım bu düşünceyle bir süre daha boyatamıcagımm...

bence kesinlikle boyatma bende aynı senin gibiydim bi sarışınlık merakım yüzünden mahvettiler saçlarımı 1 sene röfleli takıldım hoşsun havalısın ama kel kalmadığıma şükrediyorum o oreallar saçı mahvediyo şuan kumralım kendisaçıma dönmeye çalışıyorum bi sürü bakımla ancak toparlandı canım sakın boyama çok pişman olursun saçında uzun kıyma bence doğal saçın güzelliği çok başka o saça bi daha zor dönersin benden sölemesi

saol tatlım güzel yorumların içinn...

bende aynı çelişkideydim ama boyatmadım yaşım daha genç boyatırım ilerde nasılsa
şimdi hem doğal kalsın kendi rengi gibisi var mı ?
ilerlede boyatırım ama şimdilik vazgeçtim.
.

bende aynı çelişkideydim ama boyatmadım yaşım daha genç boyatırım ilerde nasılsa
şimdi hem doğal kalsın kendi rengi gibisi var mı ?
ilerlede boyatırım ama şimdilik vazgeçtim.
.

haklısın canımmm....bende şimdilik vazgectim:)

ben pisman degılım valla canım ya loreal castingle basladım boyamaya sımdı de devam edıyorum 3 oldu boyamam ama saclarım ne dokuldu ne yprandı hala yumusacık herkes cok begenıyo ben cok memnunum castingden saca hıc zarar vermıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…