Kızlarr doğal bir mucize denediiim sonuç mükemmel :)

en guzeli dogal sabunlardan kullanmak aslında ben aktardakilerine de guvenmiyorum en iyisi kendim yaptım cokda guzel oldular lavantalı karanfilli zeytin yaglı shea yaglı vs. bi suru ... benim yuzun cok hasasstır pul pul dokulurdu simdi oyle bise kalmadı o gerginlik hissi gitti yuzumden

bende genelde hep yüzümü gerginleştiren sabunları kullanırım. Yıllarca dove kullandım ama sonuç hep aynıydı. bende niveanın o teli paktte satılanından aldım mavi bi sabun yüzüm çok yağlıydı ama şuan çok iyi sivilcelerimde geçti denecek bi halde :)

demek istediigim o gerginlik hissini sevmiyordum ben dogal sabun kullanıyorum yuzum yumusacık oluyor 2 gun once lavantalı sabun yaptım olgunlasmasını beklıyorum bakalım

Memnuniyetlee :)) Aslında tek sorunumuz beslenmemiz ve bulunduğumuz ortamlar. Yoksa bukadar sivilce çıkaracak yağların durduk yere vucuda gırmesi imkansız gibi :) Umarım tezden şifa bulursunuz ben paylaşmaya devam edeceğim süreklii :)

Merhaba onerebilecegijiz kayisi yağı markası var mi çünkü bazi markalar nekadar kullanirsan kullan sıfır sonuç cok şahit oldum

ya bende kahverengi lekeler var onlara da iyi geliyor mu?

Sivilce lekelerini geçireceğini sanmam. Ama onlar için çubuk tarçın kullanabilirsin. Çubuk tarçını kaynatıp suyu ılınınca pamukla yuzunu temızleyeblırsın
cubuk tarcın sivilcelere iyimi geliyor ilk defa duydum deneyecegim bunu tskler

Ya benimde kıl dönmesinden dolayı bacağımda ufak yaralar oluştu kabuk bağladı iz kaldı biraz lazer yaptırxam ama o izler kalıcak büyük ihtimalle ne önerebilirsin? Bide burnum çok kuruyup dökülmeue başladı nemlendirici sürsemde yinede pek etki etmiyo

canım tüylenme yapıyor mu???

benimde cok fazla olmuştu bu tarz yaralar bende senin gibi geçmez diyodum ama oynamazsan geçiyo canım iz falan kalmıyo merak etme: hiç bişey yapmadım sadece oynamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…