Kızlarr doğal bir mucize denediiim sonuç mükemmel :)

en guzeli dogal sabunlardan kullanmak aslında ben aktardakilerine de guvenmiyorum en iyisi kendim yaptım cokda guzel oldular lavantalı karanfilli zeytin yaglı shea yaglı vs. bi suru ... benim yuzun cok hasasstır pul pul dokulurdu simdi oyle bise kalmadı o gerginlik hissi gitti yuzumden

en guzeli dogal sabunlardan kullanmak aslında ben aktardakilerine de guvenmiyorum en iyisi kendim yaptım cokda guzel oldular lavantalı karanfilli zeytin yaglı shea yaglı vs. bi suru ... benim yuzun cok hasasstır pul pul dokulurdu simdi oyle bise kalmadı o gerginlik hissi gitti yuzumden
bende genelde hep yüzümü gerginleştiren sabunları kullanırım. Yıllarca dove kullandım ama sonuç hep aynıydı. bende niveanın o teli paktte satılanından aldım mavi bi sabun yüzüm çok yağlıydı ama şuan çok iyi sivilcelerimde geçti denecek bi halde :)

demek istediigim o gerginlik hissini sevmiyordum ben dogal sabun kullanıyorum yuzum yumusacık oluyor 2 gun once lavantalı sabun yaptım olgunlasmasını beklıyorum bakalım

Ambalajlı yiyecekler yemiyorum zaten canım. Cildim bayağı yağlı. Sabun olarakta keçi sütü sabununu kullanıyorum. Önerdiğin sabunuda deneyeceğim, sağol :)

ben artık doğal yollardan ümidimi kestiğim için kimyasallara yöneldim :110: 4 gündür eritretin jeli kullanıyorum. Sivilcelerim soldu ama çenemi çok tahriş etti ayrıc dudaklarımda çok kurudu. 1 ay kullanmam lazım, kullanacağım inşallah:KK51: karışımlarını benimlede paylaşırsan çok sevinirim canım :KK50:
Memnuniyetlee :)) Aslında tek sorunumuz beslenmemiz ve bulunduğumuz ortamlar. Yoksa bukadar sivilce çıkaracak yağların durduk yere vucuda gırmesi imkansız gibi :) Umarım tezden şifa bulursunuz ben paylaşmaya devam edeceğim süreklii :)

Merhaba onerebilecegijiz kayisi yağı markası var mi çünkü bazi markalar nekadar kullanirsan kullan sıfır sonuç cok şahit oldum

Yüzümde aşırı derecede siyah nokta vardı ufak tefek sivilceler izler vesaire.. Annem böyle bitkisel yağlara meraklıdır badem, susam, kayısı gibi.. Bana kayısı yağını önerdii.:KK58: Islatılmış pamuga birazcık dökün önceden temizlediğiniz cildinize uygulayınn. 1 haftada bilemedin 10 günde sonucu farkedeceksiniz. Harika bir şekilde temizliyor:KK71: zaten denedikten sonra pamuğun siyahladığını göreceksiniiz. Deneyenler burada paylaşırsa sevinirim hadi bol süslü bakımlı günler sizlereee :KK15::KK55:

ya bende kahverengi lekeler var onlara da iyi geliyor mu?

Sivilce lekelerini geçireceğini sanmam. Ama onlar için çubuk tarçın kullanabilirsin. Çubuk tarçını kaynatıp suyu ılınınca pamukla yuzunu temızleyeblırsın
cubuk tarcın sivilcelere iyimi geliyor ilk defa duydum deneyecegim bunu tskler

Ya benimde kıl dönmesinden dolayı bacağımda ufak yaralar oluştu kabuk bağladı iz kaldı biraz lazer yaptırxam ama o izler kalıcak büyük ihtimalle ne önerebilirsin? Bide burnum çok kuruyup dökülmeue başladı nemlendirici sürsemde yinede pek etki etmiyo

Yüzümde aşırı derecede siyah nokta vardı ufak tefek sivilceler izler vesaire.. Annem böyle bitkisel yağlara meraklıdır badem, susam, kayısı gibi.. Bana kayısı yağını önerdii.:KK58: Islatılmış pamuga birazcık dökün önceden temizlediğiniz cildinize uygulayınn. 1 haftada bilemedin 10 günde sonucu farkedeceksiniz. Harika bir şekilde temizliyor:KK71: zaten denedikten sonra pamuğun siyahladığını göreceksiniiz. Deneyenler burada paylaşırsa sevinirim hadi bol süslü bakımlı günler sizlereee :KK15::KK55:
canım tüylenme yapıyor mu???

Ya benimde kıl dönmesinden dolayı bacağımda ufak yaralar oluştu kabuk bağladı iz kaldı biraz lazer yaptırxam ama o izler kalıcak büyük ihtimalle ne önerebilirsin? Bide burnum çok kuruyup dökülmeue başladı nemlendirici sürsemde yinede pek etki etmiyo
benimde cok fazla olmuştu bu tarz yaralar bende senin gibi geçmez diyodum ama oynamazsan geçiyo canım iz falan kalmıyo merak etme: hiç bişey yapmadım sadece oynamadım

Back
X