kızlarr çok kararsız kaldım yardım lütfen.. :)

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın

kızlar temmuzda düğünüm var ekteki yatak odasını aldım
tam yatak örtüsünde karar vermiştim ki annemin 2 adet farklı desenlerde ama yanı renkte (vişne çürüğü) yatak örtüsü aldığını gördüm aslında ben haki yeşili örtü ve perde istiyordum.
tabi şimdi annemi de kırmak istemediğim için durum değişti.
sizde bu takıma vişne çürüğü yatak örtüsü uyarmı eğer cevabınız uyar ise ne renk perde olmalı yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

İllaki haki yeşili perde istiyorsan o renk al, ona uygun şık bir nevresim takımı alır kombinlersin, yatak örtünü de annen geldikçe kullanırsın :)

İllaki haki yeşili perde istiyorsan o renk al, ona uygun şık bir nevresim takımı alır kombinlersin, yatak örtünü de annen geldikçe kullanırsın :)

sanırım öle yapcam cnm aldım dün bi nevresim takımı ona uygun anneminde gönlünü öle yapcam artık.
teşekkürler yorumun için:79:

Bence yatak örtüne göre perdeden ziyade daha soft tonlarda bir şey tercih edebilirsin. ya da perdelerini halılarınla uyumlu yaptırabilrsin.

vişne çücüğü de gayet hoş durabilir canınızı sıkmayın :)
mesela tülünüz ve halınız bejli tonlarda olur, odadaki aksesuarlarınızı da vişne çürüğü tonlarında kullanırsınız.. gayet şık olur bence :)
illa haki diyosanız da tek takım kullanacak değilsiniz ya, bu eskiyince de onu alırsınız

ne vişne çürüğü ne de haki yeşil kesinlikle bu takıma uyum sağlamaz aksine takım ahrika çook beğendim takımın güzelliğini de bozar yanıı.. etrcihinizz kremden yana olmalı bnce hafif sütlü khve puanları ya da desenleri olan krem ağırlıklı bir yatak örtüsü ve perde takımı tamamlayacaktır.. çok da sadec kalır dersenız tuvalt aynasının altındkı konsola turkuaz mavi detayları olan objeler kullanabılırsınız bn bir eyrde görmştm çk şık olmştu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…