• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr cildim çok kötü yardım edin:(

aso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
16
0
86
40
İstanbul
cildim çok donuklaştı ve siyah noktalar arttı :1no2: doğal bi formül kızlarrr lütfen :uhm: pütür pütür cildim :a015:

canım bence cildine buhar yap haftada üç dört kez siyah noktalara iyi gelir.canlandırmak için de yogurt veya bal maskesi yapabilirsin.:1closedeyes:

yoğurt maskesi dediğiniz şey direkt olarak yoğurdun cilde sürülmesimi acaba?

evet direk yogrdu sür yüzüne 10 dk bekle gerilcek zaten cildin sonra yıkarsın.aynı şekilde balı da yapabilirsin.

Aso, bi de şunu dene. Ben bu tarifi bu siteden bulmuştum. Üstelik çok tutulan bi maske. Valla 2 kere yaptım henüz ama, herkes cildin ne kadar güzelleşmiş diyip duruyo:)
1 yumurta akı, 2 tatlı kaşığı süt, 4 tatlı kaşığı mısır unu.
Karıştırıp yüzüne sürüyosun. 20 dk bekletiyosun. Yıkarken peeling yapar gibi ovala cildini. Üzerine ben gülsuyu ve ardından nemlendirici sürüyorum.
Bunlar mutlaka işine yarar.

kesinlikle iyi bir temizleyici peeling maske ve tonik diyorum tabi nemlendiricide
en önemlisi cilt tipine uygun peeling

aso'cum cilt tipini yazarsan daha çok yardımcı oluruz sana..yoğurt-limon maskesi öneririm.hem kurutmuyo hem siyah nokta için çok iyi.1 kez yaptığında bile cildinde ki beyazlığı görüyosun.etkisi anında yani;)
tarif şöyle:1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırıp sürüyosun.20 dk bekletip yıkıyosun.ama öncesinde yüzünü temizle,peeling yap ve yüzünü buhara tut.temizlemenın ardından maskeyi uygularsan daha çok memnun kalırsın hem de farkı anlarsın...inşallah iyi gelir cilt tipini yazarsan başka maskeler de öneririm.

Back