• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr cabuk cabukkk

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizla bir dr hanima tesekur bahabinda çicek gondermek istiyorum ama dogru secimmi szce.
Yani süs esyasi daha mi iyi yoksa çicek iyi midir.
Ve üzerine ne yazsam sizce.
Prof dr bu arada
Acelem var fikirlerinizi dikkate alicam.

Şık bir beyaz kurede beyaz papatyalar nasil olur mesela.Ve not önerilerinizide bekliyorum

Kizla bir dr hanima tesekur bahabinda çicek gondermek istiyorum ama dogru secimmi szce.
Prof dr bu arada

Şık bir beyaz kurede beyaz papatyalar nasil olur mesela.Ve not önerilerinizide bekliyorum
tedavinizi yapan bir doktor mu
bence de orkide çok şık "her şey için çok teşekkür ederim" veya "her şey için teşekkürler" yazabilirsiniz notuna bence gayet sade ve hoş kısa bir söz:)

Bugün kız kapıyı kıracak zili can havliyle çalıyor
Anne çabuk çabuuuuuk açıl yol ver diyor :KK70:
Bunu getirdin aklıma iyiliğini versin
Orkide birde teşekkür notu iyidir

Kizlar bn bunlardan biruni dsnmustum basit mi kalmis

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-30-12-59-56.webp
    Screenshot_2019-04-30-12-59-56.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 86
Bence orkide uygun degil- Sevgi, zerafet, mutluluk ve asaletin simgesi bildigime göre.
bence güzel bir paket cikolata daya uygun :) Belkide sevdigim icin bana öyle geliyordur :)

Bumu

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-30-13-08-57.webp
    Screenshot_2019-04-30-13-08-57.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 69
Prof dr bu arada

Çikolata tarzı bişey gönderseniz daha şık olur bence.

Ben de çikolata demeye geldim :)

Son zamanlarda çok kez denk geldim babama gelen çikolatalar artık daha özenli, mesela kutunun içinde tek tek paketlenmiş hepsinin üzerinde Prof. Dr. X Y yazıyor. Birisi kutuya babamın resmini bastırmış o biraz korkunçtu ama öyle bir şey yapmayın :D

Çiçek güzel bir düşünce gibi geliyor ama doktorun odasında maalesef pek fazla kalamıyor, çok beğenirse belki evine götürür yoksa büyük ihtimalle iki üç gün sonra çöpe gider. Çikolata öyle değil ama masada durur, bazı hastalara ikram eder vs.

Back
X