Kızlarr cabuk cabukkk

Ahahjsjs gerçekten kutuya resim mi bastırmış ruh hastası. Ay ben gülerim.

Bence de çikolata iyidir. Not için bir şey diyemem ben "neşter tutan elleriniz dert görmesin" falan yazmak isterim o yüzden hiç bulaşmıyorum not işine.

Bir gün profesör olursam bana iki koli sigara göndersinler yalnız. Bak buradan yazıyorum.

Kutuya resim bastıran var, not olarak RABBİMİN YA ŞAFİ İSMİNİN CİSİMLENMİŞ HALİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM yazan var, ama gülünce babam kızıyor

Niyet kötü değil ama komik işte. Halbuki basit bir çikolata ve teşekkür notu doktoru motive etmeye yetip artıyor.

Ahahjsjs not da fenaymış. Cisimlenmiş hali shsjjs.

Memleketin neresi? oranin meshur bir tatlisini hediye edebilirsin

Bence orkide uygun degil- Sevgi, zerafet, mutluluk ve asaletin simgesi bildigime göre.
bence güzel bir paket cikolata daya uygun :) Belkide sevdigim icin bana öyle geliyordur :)
Ben de aynı şeyi yazacaktım. Doktorlar bir sürü çicek alıyor zaten. Bir paket artizan çikolata çok daha makbule geçer.

Kadin dogum doktoruma dogumumdan yaklasik 6-7 ay sonra dogum gununde bonifood gondermistim. Bayan olsaydi orkide dusunebilirdim ama erkek oldugu icin truf toplar daha uygun geldi. Cok mutlu olmustu, cok nazik bir tesekkur telefonu etmisti.

Ben bu tur seylere cok onem veriyorum. Bence hos bir cicek gonderilebilir. Not olarak ta cok detaya girmeden kisa oz birseyler yazsaniz daha anlamli olur gibi geliyor. Sadece tesekkurler yazsaniz bile yeterli

Notdaki samimiyeti içtenliği çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…