Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bir de baska forumda okudum simdi. sen dis gebelik mi gecirdin? peki tupun falan alindi mi? nasil aldilart yani bebisi? kac ay korundun? korunmayi biraktiktan kac ay sonra hamis kaldin?
canim ben de 15 gun once ameliyatla sol tupum alindi ama bir an ionce 1 aylik bekleme suremin bitmesini bekliyorum.
bir de doktorum bana tekrar hamile kalirsan dis gebelik gecirdigini doktora soyle. seni cok yakin takibe alsin dedi. sen de aman ihmal etme canim. iyi haberlerini bekliyoruz.
kibelecim lekelenmelerim oluyo demişsin ne zaman olmaya başladı hamileligini öğrenmedenmi rengi nasıl benimde lekelenmelerim oluyo kahverengi şeklinde adet olmamada daha var napacagımı şaşırdım hamilemiyim degilmiyim bu lekenme neden olu hiç böyle bişeylede karşılaşmamıştım adet günüm gelince adetimi olurum biter bu arada bir lekelenme midemde çook bulanıyo kan testi yaptırsam çıkarmı 8 9 gün var daha günüme lütven bilgisi olanlar yardımcanim benim de oyle cikmisti. boyle golge gibi var yok arasi. bir sonraki gun cok netti. ama testim clearblue idi. 1 numara. iyi bir test yap. artik dogru sonuc verir. bugun aksam yapsan bile cikar. benim silik yaptigimin ertesi gunu doktora gittim aksam saatleri ve bol bol su iciyorum lekelenmemeden dolayi. aksam bile yaptilar bariz cikti. masmavi degildi ama hayalet de degildi aksam olmasina ragmen. sen de yapsan simdi cikar.