canım inşallah gebesindir ama 2 gün bekle tamam sonra yine test yap yine öle çıkarsa bebiş yolda demektirkızlar ya bugün adet günüm bugün olmam gerekiyordu normalde hatta bir iki gün önceside lekelenmelerim gelmesi gerekiyordu ama bende hiçbir şey yok bugün öğleden sonra test yaptım böyle gölge gibi bir çizgi vardı bende yok herhalde deyip çantaya atmıştım ama şimdi baktım böyle çok açık ama çok açık bir çizgi var orada ikinci çizgi normalde eğer yoksa hiçbirşekilde ne kadar beklerse beklesin o çizgi çıkmıyordu kafam karıştı varmıdır sizce küçük meleğim...
bazı sağlık ocaklarındada yapıyorlar benim bildiğim randevuya gerek kalmadan gidip hemen kan veriyosun ama senin orada var mı bilmiyorum ama sen yinede bir kaç gün bekle idrar testi yap sabret bakalım hakına hayırlısıburda kan testi yaptırabileceğim bir yer yok özel klinik falan .....
hem hastaneye gitmem lazım tahlil yaptırmam için onun içinde yarına randevular doldu birde izin almam sorun oluyor çünkü hastaneyi gidip kan veriyorsun akşama doğru sonuç alıyorsun o yüzden kan biraz daha zor benim için ...
ama ne yapalım bekleyelim bakalım...
burda kan testi yaptırabileceğim bir yer yok özel klinik falan .....
hem hastaneye gitmem lazım tahlil yaptırmam için onun içinde yarına randevular doldu birde izin almam sorun oluyor çünkü hastaneyi gidip kan veriyorsun akşama doğru sonuç alıyorsun o yüzden kan biraz daha zor benim için ...
ama ne yapalım bekleyelim bakalım...
canım benim çook sevindim yaaa hiç kor kma hamilesin aynı şey benımde başıma gelmişti ilk çocugumda günüm geçti test aldım gece tuvalete kalkmıştım dedim yapım yaptım tek çizgi hemen yattım uyudum sabah kalktım dedim atım testi ana bide bakarimki 2 çizgi olmuş ama ikinci cizgi açık ama çook açık şaşırdım sonra ogün tekrar test aldım ertesi sabah yaptım bu sefer 2 ci çizgi netti yani hamileydim canım yani hayırlısıyla hamilesin haa bu arada bizim limon testide işe yarıyo demekki bak doğru çıktı bakalım benimki ne çıkacakkızlar ya bugün adet günüm bugün olmam gerekiyordu normalde hatta bir iki gün önceside lekelenmelerim gelmesi gerekiyordu ama bende hiçbir şey yok bugün öğleden sonra test yaptım böyle gölge gibi bir çizgi vardı bende yok herhalde deyip çantaya atmıştım ama şimdi baktım böyle çok açık ama çok açık bir çizgi var orada ikinci çizgi normalde eğer yoksa hiçbirşekilde ne kadar beklerse beklesin o çizgi çıkmıyordu kafam karıştı varmıdır sizce küçük meleğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?