How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi kızlarr bebe bisküvisi yaptım süper oldu(resimli)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben yaptım bu tarifi.Oğlum hiç beğenmedi.Bunun yerine kek yapıp dolaba atarak 3-4 gün yedirmek daha faydalı bence.Çocuklarada yazık tatsız tuzsuz odun gibi bişi oluyo bu.
Keki pekmezle tatlandırıp ceviz kuru üzüm vs katarak besin değerini zenginleştirip yapabilirsiniz bence.En kısa zamanda ben deneyeceğim.

bende yaptım,tadı güzel olmuyor.tatsız light kurabiye gibi oldu,devam sütünün içinde de kesinlikle erimiyor,hazır bebe bisküvisiyle uzaktan yakından alakası olmuyor.ama bebe kurabiyesi dersek ve bebe bisküvisine alternatif olarak kulanırsak çok güzel.şahsen ben yaptıklarımı kullanıyorum.rondoda çekiyorum toz haline getiriyorum,o şekilde kahvaltısına karıştırıyorum,çok güzel yiyor kuzum maşallah :))

ben sicak suyla islatiyorum meyve de eziyorum icine biraz da eynir katiyorum eriyor icinde

Bende bu tarifi sık sık uyguluyorum ancak içine tarçın ve irmikte ekliyorum harika oluyo evet bazı arkadaşların dediği gibi sert olduğu için eritmek zor oluyo ben yaptığım bisküvileri soğuyunca hemen robottan çekip toz haline getiriyorum ve teneke kutuya koyup dolapta muhafaza ediyorum sabahları ya kuru kayısı suyuyla yada normal suyla ıslatıyorum soğuyunca içine alternatif kahvaltı malz. çeşitlendiriyorum.Bence çok lezzetli üstelik ben 15 dk da yapıyorum yani en fazla çok pratik bi tarif ama irmik ve tarçını deneyin derim daha besleyici oluyor ben bi yumurta sarısı koyuyorum yeterli oluyor pekmezinide isteğe göre ekleyin tatsız geliyorsa daha fazla koyulabilir.

Son düzenleme:
eline sağlık. ben de önce bir deneme yapayım eşimle ikimiz yiyelim. büyüyünce de oğluşuma yaparız :))

cok güzel bi tarif tesekkür ederim canim
yarin ilk isim oglusuma bu kurabiyeden yapmak olucak
eminimki oda afiyetle yiyecek

süper valla teşekkür ederm yarın hemen denicem hiç aklıma gelmemişti bisküviyi yapmak rondodan geçirme fikride süper valla çok akıllısınız kızlar:)bebek ekmeği deneyen oldumu?

Ben de yaptım çok güzel oldu, evet az tatlı ama çok tatlıya alışmasınıda istemiyorum bebeğimin zaten.Bir de irmik tarçınla deneyeyim yarın.Bebe bisküvisi yerine kendi yaptıklarımı gönül rahatlığı ile veriyorum.Walla ben bile çok sevdim tadını, ikişer üçer yiyorum dayanamayıp.

Back