- 29 Ekim 2014
- 570
- 243
- 123
mrb bnm 3 yaşında bir kızım var.kızımda davranış bozukluğu ve otizm belirtileri vardı hastane hastane gezdik otizm bulguları var ewet ama kesin otizm diyebilmemiz için psikoloğunda değerlendirmesi lazım dedi çocuk psikiyatrı bu evrede hemen kreşe yazdırdık doktor tavsiyesiyle mutlaka eğitim alması lazım dedi doktorlar kreşe gitmek istemiyordu ilk günler sabahlara kadar ağlıyordu kreşten geldikten sonra ama 1 hafta sonra biraz hafifledi bu durum çocuklarla kaynaştı sadece gidip gelirken ağlıyordu o da normal sabah 8 de uyanıyor akşam 6.30 a kadar kreşte 2 gün önce kesin sonuç aldık hastaneden otizm değil sadece gelişim geriliği var yaşıtlarından geride dendi özel eğitim alsın dedi doktor artı kreşe devam etsin dedi kreşte arkadaşlarıyla mutlu iyi ama eve gelince yine mızmız ve mutsuz oluyor onunla oynamak istiyoruz o bizimle oynamıyor ben yalnız olduğu için böle olduğunu düşündüm kreşimizin sahibi yanı sıra özel eğitimci o da düşündüğümü doğruladı yalnz olduğu için öle davranıyormuş bize her istediğini yaptırmya çalışıyormuş konuşamadığı için de bunu mızmızlanarak dile getiriyormuş kızlar kafam çok karışık acaba kızıma bi kardeş gelse bu durumu daha çabuk atlatabilir mi o kaybettiği zmanı kapatabilirmiyiz evde yanında biri daha olsa iyi olur mu bilemiyorum yardım edin akıl verin bana![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)