- 31 Ocak 2021
- 2.776
- 1.340
- 29
Şimdi 5. Haftaya girdik yarın inş kese görücezYaaa çok sevindim inanın Sizin adınıza içime su serptiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi 5. Haftaya girdik yarın inş kese görücezYaaa çok sevindim inanın Sizin adınıza içime su serptiniz
Negatif çıktı canım kan testi maalesefVer varsa olur . haber edin banada dualarım sizinle.
Merhaba sizinle aynıyız yarın bende keseyi görmeye gidicem inşallah, 5.haftalık falan oluyorum bende inşallah ikimizde görürüz o keseciğiŞimdi 5. Haftaya girdik yarın inş kese görücez
Ayy inşallah haberleşelim yarınMerhaba sizinle aynıyız yarın bende keseyi görmeye gidicem inşallah, 5.haftalık falan oluyorum bende inşallah ikimizde görürüz o keseciği
İnşaallah keseyi görürsem hemen yazıcamAyy inşallah haberleşelim yarın
Merhaba ben adetime 5 gün kala kan testinde öğrendim hamile olduğumu, bhcg 21 di. Yani erken gebelik testi yapsam muhtemelen bu kadar ince bir çizgi çıkardı ama hiç idrar testi yapmadım. Eğer test doğruysa ve pozitif çıkmaya başladıysa kan testinde de mutlaka çıkacaktır. Yaptırın bence en kısa zamanda.Cevabın için çok teşekkür ederim canım acaba kan versem çıkar mı sonuç adete 5 gün kala hiç bi bilgin var mı ? İlaçları kullanamıyorum emin olmadan doktor hamilelikde kesinlikle yasak diyor
Tmm canım senin bhcg kaçİnşaallah keseyi görürsem hemen yazıcam
Hadi ya hayırlısı böyleymiş üzülmeyin Allah tez vakitte sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahNegatif çıktı canım kan testi maalesef
Canım adetimin birinci günü beta 406 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 893 çıktı ondan sonra vermedim bugün kontrolde 3000-4000 arasında olması lazım değerin yani her türlü keseyi görebilirim inşallah görürüm bakalımTmm canım senin bhcg kaç
Ben bugün gördüm inşallah sende görürsün canımCanım adetimin birinci günü beta 406 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 893 çıktı ondan sonra vermedim bugün kontrolde 3000-4000 arasında olması lazım değerin yani her türlü keseyi görebilirim inşallah görürüm bakalım
Çok sevindim canım bende birazdan gidicem inşallah direk karından mı gördünüz keseyi :)Ben bugün gördüm inşallah sende görürsün canım
Vajinal baktı canımÇok sevindim canım bende birazdan gidicem inşallah direk karından mı gördünüz keseyi :)
Bende gördüm çok şükür kesemi canım karından göründü hemen :)Vajinal baktı canım
Yaa çok sevindimBende gördüm çok şükür kesemi canım karından göründü hemen :)