Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabaalar oncelikle cok heyecanlym . Adetim 7 gun geciktii vee beyazz akıntım varr bu hamilelik belirtisimii . Bu durumu yaşayan var mii yardimci olurmusunuz
Ben testte yaptim tam regli olmam gerektigi gun degerim 2 cıktı idrarda hic bisi cikmadi halen daha gelmedi 1 hafta gecti cok heyecanliym bi o kadarda korkuorum
Cnm bende de umut var bu ay ama bi yandan da yine o tek çizgiyi görücem diye korkuyorum bakalım 1,2 gün daha bekleyip öyle yaparm test inşallah bu ay istediğimiz sonucu alırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnimde aynı sekil bi ay once düsuk yaptm ama o zamam boyle belirtiler fln olmadi aswtimin gecikmesindem anlamstm omsallah hamisizdir ya rabbim hayrlı olani nasib etsin insallah
İnşallah cnm ya ben 2 yıldır evliyim hala olmuyo doktora falan gittim sadece prolaktin değerim yuksek çıktı ama çok da yüksek değil off inşş bu ay olmuştur inşallah yüzümüz güler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.