Canım hep uçaklarla ilgili tweet atıyor teknik şeylerAttığı tweetlere cevap ver:))
uçaklarla ilgili bir şeyler öğren, ciddiyim. bilmediklerini o tamamlar zatenCanım hep uçaklarla ilgili tweet atıyor teknik şeyler
Hiç ilgim alakam olmayan bi konu komik olmaz mı ki ya da çok belli olmaz mıuçaklarla ilgili bir şeyler öğren, ciddiyim. bilmediklerini o tamamlar zaten
sende ilgileniyormusun gibi yap :)Canım hep uçaklarla ilgili tweet atıyor teknik şeyler
Canım hep uçaklarla ilgili tweet atıyor teknik şeyler
Bikaç kişiye sordum bunu akıl aldım ama onun daha biçok kişiyle konuştugunu benımde bana cevap verse bile bunlardan biri olcağımı söylediler korktum açıkcasıDm den yolla kaybedecegin bir şey yok :)
hmm o zaman sıkıntı var tabii. peki başka hiçbir şeyle ilgilenmiyor mu bu çocuk, futbol, arabalar vs... ?Hiç ilgim alakam olmayan bi konu komik olmaz mı ki ya da çok belli olmaz mı
Canım aslında güzel fikir cesaretimi toplamaya calısıcam :)Eee sende uçakları araştır. Uçmak ne güzel şey yaa bende yamaç paraşütü yapmak istiyorum falan de en büyük hayalim de bir şeyler de :))
Beni yanlıs anlamasından korkuyorum bide mesajda ne diyebilirim ne önerirsin :)mesaj at gitsin ne kaybedersin ki :)
Bikaç kişiye sordum bunu akıl aldım ama onun daha biçok kişiyle konuştugunu benımde bana cevap verse bile bunlardan biri olcağımı söylediler korktum açıkcası
Evet de ne diyebilirim ne konusablirim nasıl başlamalıyım konuya hiç bilmiyorumBir çok kişiyle ne tarz konuşuyor arkadaş gibi mi yoksa başka anlamda mi? Konuşmadan bilemezsin ki belki muhabbetiniz ilerler
Evet de ne diyebilirim ne konusablirim nasıl başlamalıyım konuya hiç bilmiyorum
Kendimi ona direkt mesaj atsam ne diyip tanıtabilirim bi merhabadan sonra bilemiyorum begendim demek cok klasik saçma olur gibime geliyorHimmm zor bir soru :) Ustte arkadasinda dediği gibi onun ilgi alanından başla konuya
bence konuya beğendim diye dalma. ilk mesajdan bir taraflarını kaldırmanın manası yok, bizim memleketin erkekleri pek anlamaz kadın tarafının ilan-ı aşk etmesinden.Kendimi ona direkt mesaj atsam ne diyip tanıtabilirim bi merhabadan sonra bilemiyorum begendim demek cok klasik saçma olur gibime geliyor
bence konuya beğendim diye dalma. ilk mesajdan bir taraflarını kaldırmanın manası yok, bizim memleketin erkekleri pek anlamaz kadın tarafının ilan-ı aşk etmesinden.
sen dörtlüleri yak, o nasılsa gelir.
eğer uçak beni sarmaz diyorsan illa ki başka ilgi alanı vardır, onu yakalamaya çalış, bekle bir süre, yazdıklarını dikkatle incele. olmadı uçmak muçmak dalacaksın mevzuya el mahkum