- 7 Ocak 2025
- 141
- 22
- 13
- Konu Sahibi ygmurgokcem
-
Eğer 2 ay adet olmadıysan herhangi bir gelişimi usg de doktor fark ederdi diye düşünüyorum. Yumurta boyutu yada gebelik. Herhangi Birşey demediyse tekrar git bakılsın benceKızlar herkese merhaba 2 aylık bir gecikmem var muayenede sorun olmadığı söylendi dün kahverengi lekelenme oldu ve kesildi bugün peçeteyle silince ara ara hafif pembemsi kanama geliyor ped dolmayacak şekilde böyle birşey yaşayan var mıdır
Gidicem çiçeğim sormak istedim sadece ilk defa böyle olduğu için gebelik oluştu mu vs diyeEğer 2 ay adet olmadıysan herhangi bir gelişimi usg de doktor fark ederdi diye düşünüyorum. Yumurta boyutu yada gebelik. Herhangi Birşey demediyse tekrar git bakılsın bence
Yumurtlama var yok gibi bişey de söylemedi mi acaba?.Gidicem çiçeğim sormak istedim sadece ilk defa böyle olduğu için gebelik oluştu mu vs diye
Hiçbirşey söylemedi herşey yolunda deyip ilaç verdi kullanmadım kanamam adete dönmedi tekrar gidicem inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olurYumurtlama var yok gibi bişey de söylemedi mi acaba?.
İnşallah sonuç senin için çok güzel olur
İnşallah güzel sonuç olur canımHiçbirşey söylemedi herşey yolunda deyip ilaç verdi kullanmadım kanamam adete dönmedi tekrar gidicem inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olur
Ya benim de öyle kanama olduğunda adet sanıyordum hamileymişim de ama bilemedim dış gebelikti ama siz gecikme yaşamışsınız doktor sorun da yok demiş değil mi ben çok anlamadım o yüzden sorununuzu da inşaAllah gönlünüze göre olur her şeyHiçbirşey söylemedi herşey yolunda deyip ilaç verdi kullanmadım kanamam adete dönmedi tekrar gidicem inşallah hepimiz için sonuç çok güzel olur
Evet balım çok ilgilenmedi peki sizin dış gebelik belirtileriniz nasıldıYa benim de öyle kanama olduğunda adet sanıyordum hamileymişim de ama bilemedim dış gebelikti ama siz gecikme yaşamışsınız doktor sorun da yok demiş değil mi ben çok anlamadım o yüzden sorununuzu da inşaAllah gönlünüze göre olur her şey
Ne güzel maşallahGeç döllenme olabilir son adet tarihimin üzerine 2 ay geçtikten sonra gebelik çıktı bende. Lekeden 1 hafta sonra test yap bence.
Ben adet günümde adet oldum aslında ve haliyle adet sandım ama on on bir derken ağrım başladı ciddi şekilde acile gittim gebelik testi de yapmışlar hamilesin dediler beta 703 çıktı bende olamaz adetim yani dedim gününde de oldum dedim ama belirtim başta olmadı ağrı falan gün geçtikçe o ağrı ile oldu sonrası canlı kanama oldu sonra acil kürtaj ve iğne ile iki ay sonunda beta sıfırlandı yani gecikme falan olsa neyse dicem de benim ki acayip değişik bir şey oldu o ay gebelik de hesapta yoktu yani ama olmuş oda zaten nasip olmadı şimdi yeniden düşünüyorum inşaAllah nasip olur hayırlısı ile bana ve isteyen herkeseEvet balım çok ilgilenmedi peki sizin dış gebelik belirtileriniz nasıldı
Amin inşallah Rabbim tekrardan nasip etsinBen adet günümde adet oldum aslında ve haliyle adet sandım ama on on bir derken ağrım başladı ciddi şekilde acile gittim gebelik testi de yapmışlar hamilesin dediler beta 703 çıktı bende olamaz adetim yani dedim gününde de oldum dedim ama belirtim başta olmadı ağrı falan gün geçtikçe o ağrı ile oldu sonrası canlı kanama oldu sonra acil kürtaj ve iğne ile iki ay sonunda beta sıfırlandı yani gecikme falan olsa neyse dicem de benim ki acayip değişik bir şey oldu o ay gebelik de hesapta yoktu yani ama olmuş oda zaten nasip olmadı şimdi yeniden düşünüyorum inşaAllah nasip olur hayırlısı ile bana ve isteyen herkese
Canım bende aynı durumdayım ne dedi doktor sanaKızlar herkese merhaba 2 aylık bir gecikmem var muayenede sorun olmadığı söylendi dün kahverengi lekelenme oldu ve kesildi bugün peçeteyle silince ara ara hafif pembemsi kanama geliyor ped dolmayacak şekilde böyle birşey yaşayan var mıdır
Yumurta tembelliği varmış adet söktürücü verdi daha sonra yine hastaneye gideceğimCanım bende aynı durumdayım ne dedi doktor sana
Bu yumurta tembelliği bizi yoracak belli bende öyleyim bir hafta progestan fitil kullandım adet olmak için bakalım adet olmayi bekliyorumYumurta tembelliği varmış adet söktürücü verdi daha sonra yine hastaneye gideceğim
Gebeliğe engel olmadığını öğrendim Rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallahBu yumurta tembelliği bizi yoracak belli bende öyleyim bir hafta progestan fitil kullandım adet olmak için bakalım adet olmayi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?