Kızlarr acil durum

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar
Yarın hsg cektırecegım.. İçim rahat olsun dıye gebelik testı yaptırdım . Sonuc 2.4 .. Bu sonucun bır anlamı varmı? Bılenler bana fıkır versın lütfen.

Bu kadar kisa surede gebelik olmaz ki zaten. Ayrica gebe degilsiniz. Bazi hastanelerin 0dan baslamiyor degeri.

Zaten işlem öncesinde gebelik testi yapıyolar, bana yapılmıştı. .

Bu kadar kisa surede gebelik olmaz ki zaten. Ayrica gebe degilsiniz. Bazi hastanelerin 0dan baslamiyor degeri.
Kısa sure derken neye gore dedıgınızı anlayamadım.. Yada sz anlamadınız.. Hsg yanı rahım fılmı cekılecek yarın bnde sonuc olumsz olsada olmasada ışlemden dolayı oncesınde bır gebelik olup olmadıgından emin olmk istedım sonucta bu cıkınca fıkır alayımmiçim rahat etsın dedım ..

Yok ben de cektirdim dogru anladim. Adetin 9. Gunu falan cekiliyor rahim filmi. Bu yuzden dedim boyle. Adetten hemen sonra iliski yasamamissaniz gebelik de yoktur..

Bunu bılmıyordum .. Tedırgın oldum olmayacagını bılsem de emin olmk istedım. Tesekkur ederm
İyi yapmışsın canım, zaten adetin hemen bitiminde yaplyo yani gebelik olusmadan, ama yinede kan testi ile gebeliğe bakılıyor, o basınçlı ilaç illaki bebeğe zarar verir, garantiye alıyor lar, geçmiş olsun canım

Yok ben de cektirdim dogru anladim. Adetin 9. Gunu falan cekiliyor rahim filmi. Bu yuzden dedim boyle. Adetten hemen sonra iliski yasamamissaniz gebelik de yoktur..
rahm filmini nasıl cwekıolar acaba doktorm bendende ısteyebılır bunu anlatrmsnz

Rahminize ozel bir tibbi alet yerlestirip rahme sivi puskurtuyorlar, kanallarin acik olup olmadigina bakiyorlar. 5 dakika bile surmuyor. basit bir islem

Bugun cektırdım.. Muayene gıbı oluyor.. Echomarda cektırrsenız agrısız .. Sahsen cok korkmustum ama cok rahat gectı gunun devamındada gezebıldım.. Anestezı almayı dusunuyordum ıkna oldum ıyıkıanestezı almamışım..

çok iyi bende anestezı ıle yaptıranları duyunca dedım allah allah bune bu kadar acırmı dedım içime su serpildi suan saoln

çok iyi bende anestezı ıle yaptıranları duyunca dedım allah allah bune bu kadar acırmı dedım içime su serpildi suan saoln
İçiniz rahat olsun yasayan bırı olarak muayeneden bıle rahat :)

İçiniz rahat olsun yasayan bırı olarak muayeneden bıle rahat :)
saol cnm progesteronm ıyı cıkmıstı bu ay adet gecımesı beklenıyordu aslında ama sanmıyorm buyuk ıhtımal yarın adet olurum doktorm da hsg ceker dıye dusunuorm merak etmstm iiyi oldu smdı

saol cnm progesteronm ıyı cıkmıstı bu ay adet gecımesı beklenıyordu aslında ama sanmıyorm buyuk ıhtımal yarın adet olurum doktorm da hsg ceker dıye dusunuorm merak etmstm iiyi oldu smdı
Hiç korkma .. Inş guzel sonçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…