Kaset test nasıl oluyor bu arada?Geciktikten sonra kaset test yapmadınız mı?
Böyle canımKaset test nasıl oluyor bu arada?
Hepsi dogru sonuç veriyo genelde, yalnış verenler de var amabunların doğruluk payı daha mı yüksek oluyor canım. Ben diğerlerinden kullandım. Uzun olanlar. Başlığı renkli olanlar
yerleşme kanaması olabilir belki de çok yoğun mu yogunsa adetin geliyor olabilirKızlar bu sabaha kadar beyaz akıntı görüyordum. Az önce bi boşalma hissetim. Wc ye koştum baktım pembe baya bi akıntı geldi. Benim adetim kırmızı olur her başladığında. Bu sefer değişik bi renk. Yoksa yine hamile değil miyim
Kızlar bu sabaha kadar beyaz akıntı görüyordum. Az önce bi boşalma hissetim. Wc ye koştum baktım pembe baya bi akıntı geldi. Benim adetim kırmızı olur her başladığında. Bu sefer değişik bi renk. Yoksa yine hamile değil miyim
Yoğun gördüm şimdi baktım az az pembe lekeler geliyor.yerleşme kanaması olabilir belki de çok yoğun mu yogunsa adetin geliyor olabilir
İnsan adete dönmezYoğun gördüm şimdi baktım az az pembe lekeler geliyor.
Bugün öğlenden beri ara ara geliyor. Ama kırmızı değil basbaya açık bi renk pembe gibi. Test yapsam çıkar mı acaba.yerleşme kanaması olabilir belki de çok yoğun mu yogunsa adetin geliyor olabilir
yapın benceBugün öğlenden beri ara ara geliyor. Ama kırmızı değil basbaya açık bi renk pembe gibi. Test yapsam çıkar mı acaba.
Test yaptınız mı?Adet günüm 5 nisandı. 1 gün gecikti hala adet olmadım. Adetime 1 hafta kala karnıma kıramplar sancılar giriyordu. Göğüslerim ağrıyordu. Gece uykumdan bile uyanıyorum karın sancımdan. Birkaç gün önce kahverengi leke gördüm. Sonra ara ara beyaz akıntı görüyorum. Dünde sarı kahve tonlarında akıntı gördüm. Göğüs ağrım bitti. Karın sancımda yok denilecek kadar azaldı. Adetime 1 gün kala dayanamyıp erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Çok sabırsızlarınıyorım. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı
Testi erken yapmış olabilirsin. Benim gecikmem olmustu sonra bir hafta kadar kanama ve lekelenme yaşamıştım. Meğer düşük tehlikesi atlatmisim testi yapıp doktora gidince öğrenmiştik. Riske atma doktora görün istersen daha sağlıklı olurAdet günüm 5 nisandı. 1 gün gecikti hala adet olmadım. Adetime 1 hafta kala karnıma kıramplar sancılar giriyordu. Göğüslerim ağrıyordu. Gece uykumdan bile uyanıyorum karın sancımdan. Birkaç gün önce kahverengi leke gördüm. Sonra ara ara beyaz akıntı görüyorum. Dünde sarı kahve tonlarında akıntı gördüm. Göğüs ağrım bitti. Karın sancımda yok denilecek kadar azaldı. Adetime 1 gün kala dayanamyıp erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Çok sabırsızlarınıyorım. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?