Kızlarr acil bakar mısınızz

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
29
Adet günüm 5 nisandı. 1 gün gecikti hala adet olmadım. Adetime 1 hafta kala karnıma kıramplar sancılar giriyordu. Göğüslerim ağrıyordu. Gece uykumdan bile uyanıyorum karın sancımdan. Birkaç gün önce kahverengi leke gördüm. Sonra ara ara beyaz akıntı görüyorum. Dünde sarı kahve tonlarında akıntı gördüm. Göğüs ağrım bitti. Karın sancımda yok denilecek kadar azaldı. Adetime 1 gün kala dayanamyıp erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Çok sabırsızlarınıyorım. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı

Hayır daha yapmadım. Dün adet olmam gerekiyordu. Olmadım daha. Tek çizgi görmek istemiyorum. Biraz daha mı beklesem

bunların doğruluk payı daha mı yüksek oluyor canım. Ben diğerlerinden kullandım. Uzun olanlar. Başlığı renkli olanlar

bunların doğruluk payı daha mı yüksek oluyor canım. Ben diğerlerinden kullandım. Uzun olanlar. Başlığı renkli olanlar
Hepsi dogru sonuç veriyo genelde, yalnış verenler de var ama
Biraz daha geçsin adetiniz bence tekrarlasınız testinizi

Kızlar bu sabaha kadar beyaz akıntı görüyordum. Az önce bi boşalma hissetim. Wc ye koştum baktım pembe baya bi akıntı geldi. Benim adetim kırmızı olur her başladığında. Bu sefer değişik bi renk. Yoksa yine hamile değil miyim

yerleşme kanaması olabilir belki de çok yoğun mu yogunsa adetin geliyor olabilir

yerleşme kanaması olabilir belki de çok yoğun mu yogunsa adetin geliyor olabilir
Yoğun gördüm şimdi baktım az az pembe lekeler geliyor.

Test yaptınız mı?

Testi erken yapmış olabilirsin. Benim gecikmem olmustu sonra bir hafta kadar kanama ve lekelenme yaşamıştım. Meğer düşük tehlikesi atlatmisim testi yapıp doktora gidince öğrenmiştik. Riske atma doktora görün istersen daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…