Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızlarım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

axsxkitom

Konyanın Gülü :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
487
10
96
38
Konya
arkadaşlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..çünkü kafam çok karışık..
kızlarım 1 yaşına girdiler fakat bazı şeyleri doğru düzgün yapamıyorlar..
mesela : el sallamak,gel gel yapmak, bişey sorduğumda göstermemek (burun nerde ,gözlerin nerde gibi) bun gibi birçok şeyi yapmıyorlar...nette baktığımda 1 yaşındaki bebekler çoğu şeyi yaparlarmış..
elimden geldiğince ilgileniyorum ama yinede yapmıyorlar....endişeleniyorum.acaba gelişimlerinde bir sorun mu var diye...
doktorumuza sordum senin bebekler biraz ağır kanlılar ondandır dedi..ama yinede kafam çok karışık..
dilleri iyi yani konuşmaları git gide gelişiyor : baba-mama-meme-cici-dede gibi şeyleri söylüyorlar..
arada reklam izliyorlar acaba zararı olurmu.?

sizlerin kuzuları 1 yaşında neler yapıyorlardı..?

canım her bebeğin gelişimi kendine özeldir,bunu kabul etmek benim için de zor oldu.kızım 13 aylık ama hala yürümüyor.sürekli elinle gel gel yap,çoğu şeyi taklit ederek öğreniyorlar zaten.içini ferah tut:teselli:

cnm benim oglumda yasina girdi bu ay.suanda elleriyle bay bay yapabiliyor.ama gel demiyor mesela onun yerine agziyla eh eh diyor ben o an anliyorum benden ya bisey istiyor yada onunla biryere gelmemi istiyor onun haricinde koltuklardan inebiliyor tekbasina.mama baba dede nene anne diyor aslinda yuruyor ama korkuyor o yuzden illa birseylere tutunarak yürüyor benim sipanin yapabildikleri aklima gelenler bunlar
tv konusuna gelince benim cok begendigim ve görüslerine saygi duydumun doktor kadir tugcuya sorulmus oglum reklam izliyor sadece reklam izlerken yemek yiyor diye doktroda ozaman onun bu zaafindan yararlanin demis televizyonu abartmayin yeter demis bende katiliyorum acikcasi reklam izletiyorum ogluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…