Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok secici olup kendini cok yükseklerde görenlerde evde kaliyor..
Hatta tanidiklarim bile var eskiden elestirdigi insanlara bile muhtac kalip yuva kuranda var..
Ve birgün cok secici olup kimseyi begenmiyor denilip iticide olabilirsiniz..
Kocaları tarafından öldürülen kadınlar keşke seçici olsalardı ahh ahh
İnsanlar pazarda karpuz seçerken gösterdikleri özenin yarısını eş seçerken gösterselerdi; bu yanlış evliliklerin vebalini çocukları ödemezdi belki de
[h=2]Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, dün oğlu Bilal Erdoğanın başkan yardımcılığını yaptığı TÜRGEVin Fatihte Mevlanakapı Kız Öğrenci Yurdundaki iftarına katıldı.[/h][FONT=pt_sansregular]TÜRGEV, özgür zihinlerin yetişmesine katkı sağlayarak, kendisine kayıtsız şartsız iman isteyen örgütleri rahatsız ediyor. 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinin ardından TÜRGEV üzerinden komplo oluşturulmak istendi diyen Erdoğan kendisinden önce konuşan Tunus Ennahda Hareketi lideri Raşid Gannuşinin Kızlar okurken evlensin sözleri üzerine şu mesajı verdi: Evlilik olayını geri atmayın. Nasibinizi bulunca kararınızı veriniz. Çok seçici de olmayın. O zaman gülistandan boş çıkarsınız diye konuştu.
[/FONT]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26835651.asp
Öğrenci yurdunda verilen tavsiyeye bak okuyun meslek edinin kendi ayaklarınızın üzerinde durun üretin gibi mesajlar verileceğine okurken evlenilebilir de, nasibinizi kaçırmayın da evde kalırsınız. Yahu sanane. Sana mı kaldı benim ne zaman kiminle evleneceğim. Başbakan olman benim kiminle ne zaman evleneceğime karışma hakkını sana nereden veriyor? anam mısın babam mı ki onlar bir karışmadı evleneceğim kişiye. Hiç evlenmesek ne olur yani evlenmek zorunda mıyız ya. Biz kadınların evlenmek ve çocuk doğurmak dışında hayatta başka amacımız olamaz mı. Seçici olmayınmış O yüzden kadın cinayetleri bu kadar fazla o yüzden her gün onlarca kadın ya dövülüyor, işkence ediliyor, ya öldürülüyor değil mi. Bunlar yaşansın diye mi seçici olmayalım. Bir kere de özel şeylere karışma işini yap. Sabır ya sabır.![]()
Kadının adı yok....
Sabır diyorum sabırrrrrrrr![]()
Ya abla hala daha seçici olanları görüyoruz da evde kalıyorlar da filan diyorlar yani anlamıyorum evde kalıyorsa kime ne ya başbakana ne bize ne. Evlenmeyen bir insan gördüler mi ay yazık evde kalmış ya neden yazık. Neden evlenmediğini nereden bilebilirsiniz belki kötü bir tecrübe edindi artık istemiyor belki tercihini kariyer yapmaktan yana kullandı evlenmek çocuk doğurmak ona göre değil yani illa kadın dediğin evlenecek çocuk doğuracak yoksa o kadın değildir ya evlenip çocuk sahibi olamayan insanlara bile toplumda neler deniyor. Erkek istediğini seçer beğenir kadın da olur der ve biter tek erkek seçen taraftır kadın her zaman seçilen taraf. Bu zihniyet bu yüzyılda gerçekten enteresan![]()