- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
TO
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ETEKLERLE DEVAM
Eki Görüntüle 1259088 Eki Görüntüle 1259089 Eki Görüntüle 1259090 Eki Görüntüle 1259091
İLK İKİ SIRADAKİ ETEĞİ BURDAN ALDIM FAKAT GİYDİREMEDİM. KÜÇÜK GELDİ KIZIMA.
BEYAZ ÖRGÜ ETEK 1 - 1,5 YAŞ İÇİN UYGUN
TESS MARKA 2 YAŞ ETİKETİ VAR AMA 1-1,5 YAŞ İÇİN UYGUN BELİ LASTİKLİ
LCW 12-18 AY BALON ETEK YAZLIK İNCE
MARKASIZ KOT ETEK 1,5-2 YAŞ BİZ 2,5 YAŞINA KADAR GİYDİK. HEPSİ 15 TL
bahsettiğiniz etek ince yazlık kızım 12 kg ya kadar giydi. diğerleri de ince kumaş. hepsi yazlık.Mor renkli etegin kuması nasıl acaba? Kalın mı ince mi?
1 yasına girecek olan kızıma bu etekler olur mu acaba?
Selam canım hayırlı satışlar .
Örgü elbise , breeze girls , gri sweet ve etekler ( fermuari bozuk takımı halledersen onuda ekleyebilirim, ben hic anlamam çünkü birine hediye olarak düşünüyorum )
Toplam fiyat verir misin canım ?
Merhaba :) teşekkür ederim. tamam fermuarı hallederim. toplamda 40 oluyor, hem hediye olması sebebiyle hem de sizin jestlerinize karşılık 30 olur. hangi örgü elbise bu arada 1 yaş olan mı ? eğer tamam derseniz, madem hediye olacakmış ben de bir iki şey daha eklerim. kaç aylık şu an bebek? ya da acil ihtiyaç neyse ona göre bakayım elimde ne varsa?
rica ederim ne demek siz de çok zarif birisiniz. siz kararınızı verdiğiniz de ben de fermuarı yaptırırım.Tamamdır , tesekkur ederim:)
Evet bahsettigim 1 yaş icin olan elbise .
Inceliğiniz icin de ayrıca tesekkur ederim .![]()
Ilk mesajımda yazdığım urunleri alıyorum , anlaştık . Hesap No bildirirseniz ödemeyi yarına kadar yapmaya çalışırım . Uygun olduğunuzda kargoyu gönderirsiniz .rica ederim ne demek siz de çok zarif birisiniz. siz kararınızı verdiğiniz de ben de fermuarı yaptırırım.
Ilk mesajımda yazdığım urunleri alıyorum , anlaştık . Hesap No bildirirseniz ödemeyi yarına kadar yapmaya çalışırım . Uygun olduğunuzda kargoyu gönderirsiniz .
Problem degil , Bayram sonrasına da kalabilir .tamam. büyük ihtimalle yarın fermuarı yaptırırım izinli olacam çünkü. oradan da kargoya veririm. ama bayram sonrasına kalır göndermeleri. özelden görüşelim.
mesaj attım size.Problem degil , Bayram sonrasına da kalabilir .