• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar

Hayatta gülerek yazdım insanların işi gücü yok iğneyle uğraşıyor..ne dertmiş be...dalga gecer gibi.
Sapık konusunda tepki falan almadım ayrıca ne var bunda .ulan ne komiksiniz ya....her türlü yazan olur ayrıca.cok da tın...

Hayatta gülerek yazdım insanların işi gücü yok iğneyle uğraşıyor..ne dertmiş be...dalga gecer gibi.
Sapık konusunda tepki falan almadım ayrıca ne var bunda .ulan ne komiksiniz ya....her türlü yazan olur ayrıca.cok da tın...
şekerim derdin büyüğü küçüğü yok kız merak etmiş açmış konuyu.Derdin derecesine göre konu açmıyoruz ki burada..hemen kızma sen de :KK45:

Hadi bi klise yapayim :)
Sende igne bulasin emi :D

Denize atman gerekir ama birine batar eder ordada

Sen eniyisi kvnin evine götür onu

Bi pkatte set al iğne iplik bak böyle olmuş seninkilerde öyleyse at anne bunları kullan dersin
Ne olur ne olmsz sirkeyr batirdim sonra atarim tuvalete...ya gunah almak veya kotu dusunmek istemiyorum belkidr makina yagidir wolfrogun dedigi gibi...

20160624_142222.webp
Igne bu...makina ignesi boyle mi oluyor bnm hic bi fikrim yok...hayir bana niye pasli yagli igne veriyo madem onu da anlamis degilim

İlk okuyunca kesin büyüden supheleniyorsuniz dedim ki öyleymiş bu da önemli bir durum yani ..Eğer paslanma olsaydi kahverengi tonlarında olurdu ,oksitlense yeşilimsi kuru birseyler olurdu.arkadaşın dediği gibi makina iğnesi ise yaği olabilir oda saydam olur sanki..bilemedim ama ne olur olmaz diye sirkeli suyla yıka ve at..

Kararmis iste igne pas mi ne ay bilmiyorum
Senede 2 kere elime igne alirim
ayrica niye makina ignesi veriyo bu kadin bana
jetonlarim dusuyo su an yeminle

Yerinde olsam onun evine gider
Banyosunda mutfağında bişeyini diker sonrada iğneyi gösterirdim

Yüzünün ifadesinden anlarsın neolduğunu

Eki Görüntüle 1851378 Igne bu...makina ignesi boyle mi oluyor bnm hic bi fikrim yok...hayir bana niye pasli yagli igne veriyo madem onu da anlamis degilim
makina iğnesi değil bu yorgan iğneleri gibi yani bunlarla genelde benim kV minik yorgan dikerken kullanır yada nevresim içindeki battaniye kaymasın diye kenarından bu boy iğneyle Diker. Sanki uç kısmi oksitlenmis gibi beyazimsi da olabilir oksit ama üst kısım sanki ateşte yakılıp Kararmis gibi.

makina iğnesi değil bu yorgan iğneleri gibi yani bunlarla genelde benim kV minik yorgan dikerken kullanır yada nevresim içindeki battaniye kaymasın diye kenarından bu boy iğneyle Diker. Sanki uç kısmi oksitlenmis gibi beyazimsi da olabilir oksit ama üst kısım sanki ateşte yakılıp Kararmis gibi.
Ya istebeyazimsi beyazimsi soyuluyor seffaf mi desem
Hani mum artigi temizlersin ya....dedim ya igneler konueunda zerre bilgim yok...yorgan ignesini napcam ben ya...uufgf

Back
X