• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar

iğne akmaz. Paslansa da öyle jel kıvamında bir şey olmaz. Kuru kuru döküntü olur. Yakınında pil yada pilli herhangi bir alet var mı, belki o akmıştır

İğne akmış ne demek????!!!!??!!
Velev ki aktı at gitsin yenisini alırsın .burada konu açacak kadar önemi nedir?derdim var iğnem akmış ne yahu...yağlıysa sil gitsin at gitsin..iğne yahu iğne...

İğne akmış ne demek????!!!!??!!
Velev ki aktı at gitsin yenisini alırsın .burada konu açacak kadar önemi nedir?derdim var iğnem akmış ne yahu...yağlıysa sil gitsin at gitsin..iğne yahu iğne...

Dövmediğiniz kalmış.
Stres topu yapmayın kimseyi

İğne mek????!!!!??!!
Senin mahalle teyzelliginden bi nebze daha muhim oldugunu dusunuyorum...fikir alisverisi var hic yoktan...bilgi var..vs vs

Korkma kız
Bi yere falan gizlice saplasa tamam Dicem ama eline vermiş...
At çöpe gitsin..
Bide evin dış kapısının pervazını ve çerçevesini sirkeli suyla sil nazar ve büyüden emin olursun Allah'ın izniyle :-)
Evine gelecek olan misafir vs. Den korunmak için yanı.. :KK47:

Kizlar igne...dikis ignesi sicakta akar mi ve jelimsi bir tortu birakir mi kazidikca?
paslı çivi bile jelimsi tortu bırakmaz ancak pillerde oluyor bu durum bana çok garip geldi :skandal: yanında yakınında falan eski pil var mı acaba? belki ondan bulaşmıştır:KK64:

Back
X