- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
Kizlar igne...dikis ignesi sicakta akar mi ve jelimsi bir tortu birakir mi kazidikca?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv igne iplik getirmisti aylar onceiğnenin neyi akabilir ki ?
Pas mı akmış anlamadım
Kv igne iplik getirmisti aylar once
Bugun gerekli oldu igneyi aldim pasliydj ve jelimsi bir sey ile kapliydi ustu ..akti mi diye dusundum...var mi boyld bir ihtimal
yoksa niye oyle igne versin
İğne akmış ne demek????!!!!??!!
Velev ki aktı at gitsin yenisini alırsın .burada konu açacak kadar önemi nedir?derdim var iğnem akmış ne yahu...yağlıysa sil gitsin at gitsin..iğne yahu iğne...
Geçen açtığı konuya tepki almıştı arkadaş, böyle konuya gerek yoktu diyenler olmuştu, onun sinirini atamamış sanırımDövmediğiniz kalmış.
Stres topu yapmayın kimseyi
Senin mahalle teyzelliginden bi nebze daha muhim oldugunu dusunuyorum...fikir alisverisi var hic yoktan...bilgi var..vs vsİğne mek????!!!!??!!
Velev ki aktı at gitsin yenisini alırsın .burada konu açacak kadar önemi nedir?derdim var iğnem akmış ne yahu...yağlıysa sil gitsin at gitsin..iğne yahu iğne...
Kız büyüden falan mı şüphelUOTE]
Evet sanirimoff bilmiyorum ya...ilgileri var da biraz...sahidim yani bozdurmaya gittokleri var
Geçen açtığı konuya tepki almıştı arkadaş, böyle konuya gerek yoktu diyenler olmuştu, onun sinirini atamamış sanırım![]()
paslı çivi bile jelimsi tortu bırakmaz ancak pillerde oluyor bu durum bana çok garip geldiKizlar igne...dikis ignesi sicakta akar mi ve jelimsi bir tortu birakir mi kazidikca?
Yok.. posetteydi igne iplikpaslı çivi bile jelimsi tortu bırakmaz ancak pillerde oluyor bu durum bana çok garip geldiyanında yakınında falan eski pil var mı acaba? belki ondan bulaşmıştır
![]()
o zaman sıkıntılı bir durum at hemen durdurma evde aman diyeyim ne olur ne olmazYok.. posetteydi igne iplik
Yok.. posetteydi igne iplik